Ioan Popa: „Nici eu nu aș accepta să am o dezbatere publică cu Viorica Dăncilă. Este o persoană duplicitară”!

 modelmic

„Klaus Iohannis a fost în acești cinci ani unicul garant rămas în picioare al relației noastre cu NATO și UE, a fost practic ultimul catarg de luptă împotriva PSD-ului în demersurile lor de demolare a justiției și de reorientare a țării spre est”, a declarat astăzi în cadrul unei conferință de presă, președintele PNL Reșița, Ioan Popa. Primarul reșițean a explicat, alături de prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin, Jaro Marșalic, și care sunt motivele care stau în spatele refuzului lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă este omul care a girat un an și ceva un regim sau o guvernare care a avut ca prim plan distrugerea legilor justiției. Consecințele sunt clare: eliberarea a peste 3000 de criminali din pușcării înainte de termen, eliberarea a peste 2700 de violatori din pușcării. Asta este realitatea. Efectele le vedem la televizor, absolut în fiecare zi apare câte o știre de senzație, cu femei omorâte, băgate în saci, cu femei violate, cu hoții, cu crime. Nu poți să vii, după ce ai făcut parte dintr-o guvernare care a făcut posibilă eliberarea din pușcărie a acestor elemente infracționale, să vii să spui că dorești să ai o dezbatere publică onestă, civilizată despre viitorul României, despre proiecte de viitor, pentru că nu ești credibil. Nici eu nu aș fi acceptat să am o dezbatere publică cu o asemenea persoană, care din punctul meu de vedere, este duplicitară”, a afirmat Ioan Popa.

modelmic

În cadrul conferinței, liberalii au transmis un mesaj de mulțumire electoratului care s-a prezentat la vot în turul întâi de alegeri, fie că au votat cu Klaus Iohannis sau că au optat pentru un al candidat. „Votul este un drept câștigat în 1989 și este o obligație din punctul meu de vedere, morală, socială, ca cetățenii să se prezinte la urne”, a afirmat Ioan Popa, în timp ce Jaro Marșalic a ținut să precizeze că doar cei care participă la vot au mai târziu dreptul de comenta, critica sau lăuda. De asemenea, cei doi și-au exprimat speranța că partidele de dreapta se vor uni și vor susține candidatul PNL la prezidențiale.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei