Ioan Popa: „Nu am nici o datorie către Schilift”!

ioan popa

Omul de afaceri Ioan Popa dezminte informația potrivit căreia nu ar fi plătit societății Schilift toată suma datorată prin contract pentru închirierea pârtiei Casa Baraj-Văliug, în sezonul 2013-2014. Pe de altă parte, Popa susține însă că nu mai are nici o datorie, toată suma fiind achitată încă din luna decembrie a anului trecut. 

Conform unui raport de activitate înaintat Consiliului Județean Caraș-Severin de către conducerea societății Schilift, contractul încheiat de societate cu SC CASA BARAJ SRL s-a derulat în condiţii dificile, în anul 2014, iar Schilift nu a reuşit să încaseze nimic din valoarea contractului aferent sezonului 2013 – 2014.

Principala problemă a fost lipsa zăpezii, iar din această cauză pârtia nu a funcţionat foarte multe zile. Acesta este un risc pe care societatea contractantă îl cunoştea în momentul semnării contractului”, se arată în raport, unde se mai menționează că în cele din urmă s-a ajuns la un acord cu omul de afaceri și a fost creat un nou program de încasare.

Pe de altă parte Ioan Popa dezminte informațiile din acest raport, susținând că a achitat suma datorată celor de la Schilift încă de la sfârșitul anului trecut.

Am avut cu Schilift un contract de închiriere pentru sezonul 2013-2014, contract în valoare de 35.000 de lei. Dar cum nu s-a schiat nici măcar o zi, din lipsa zăpezii, am solicitat o reducere de la 35.000 de lei pe sezon, la 8.000 de lei. Într-o primă fază, au fost de acord și s-au facturat cei 8.000 de lei, după care au revenit asupra deciziei și au declarat că nu se poate face reducerea. Am încercat să negiciez cu ei, dar văzând că nu se poate, am zis ok și am cerut o eșalonare”, a declarat Ioan Popa. Omul de afaceri a mai adăugat că întreaga sumă datorată a fost achitată încă din luna decembrie a anului trecut.

Sursa foto: adevarul.ro

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei