Ioan Popa: „Pentru cei care sunt curioși dacă am furat sau de unde am bani…”

 

modelmic

Au fost reluate lucrările la clădirea din centrul Reșiței deținută de firma Banat Estate, la care este acționar și primarul municipiului Reșița, Ioan Popa. Iar dacă vestea a fost primită cu ușurare de mulți reșițeni, bucuroși că nu vor mai fi deranjați vizual de ruinele din zona centrală a municipiului, nu puțini au fost cei care s-au întrebat de unde are primarul brusc bani pentru a continua investiția.

Am început săptămâna aceasta lucrările la bloc, iar pentru cei care sunt curioși ce și cum și dacă am furat sau de unde sunt bani, în luna noiembrie am vândut 33% din acțiunile firmei Banat Estate lui Romeo Dunca, un prieten care și-a vândut niște participații și a luat câteva milioane de euro din Austria și a venit să mă sprijine să terminăm această investiție. Am demarat lucrările acum o săptămână, sperăm să termină suprastructura până în mai-iunie și clădirea să fie la cheie până în noiembrie-decembrie.

 Am auzit chiar ieri o discuție, că primarului începe să îi meargă bine, că își dă drumul la bloc. Nu, primarul are prieteni care îi sar în ajutor atunci când are nevoie de ei”, a declarat primarul Ioan Popa.

Proiectul de ridicare a clădirii a demarat în urmă cu câțiva ani buni, înainte de începerea crizei imobiliare, după care a fost oprit brusc din lipsă de fonduri. Construcția a rămas în conservare, lucru care a adus numeroase critici la adresa edilului, căruia i se reproșa că nu face nimic pentru a finaliza clădirea, în timp ce creștea impozitele pentru majoritatea clădirilor aflate în paragină pe raza orașului.

În vara anului trecut, Ioan Popa declara pentru Reper 24 că va relua lucrările la respectiva clădire și se arăta chiar optimist că aceasta va fi finalizată până în decembrie 2018, lucru care nu s-a întâmplat însă. Dacă totul va merge bine de data aceasta, anul viitor Reșița va avea o nouă clădire cu cinci etaje, care va cuprinde atât apartamente cât și spații de închiriat pentru birouri.

Karina TINCUL

Stiri similare

5 Comentarii

 1. GEORGE

  Ce om! A auzit el o discutie ca inceapa sa-i mearga bine.
  Treaba ta omule, ce ne spui noua. Ca nu ai avut bani, ca iti da bani,unu , altul.
  Adica ar fi o treaba, deci cand spuneai de acu 2 ani ca dai drumul la constructie ca e totul pregatit, era minciuna , de abia acum ai primit bani de la unu si incepi.
  Mare panglicar !

  Raspunde
  1. Rică , acel Rică

   Noi reșițenii numai astfel de oameni tolerăm. Ne place sa fim mințiți , păcăliți etc . Când o să vedem ca implicarea Reșiței pe Semenic va fi în folosul lui Dunca …… o sa înțelegem cum se ajută prietenii . Intre timp noi dormim . Somn ușor , dragi reșițeni .

 2. zero

  Eee … co-co incidenţă cu tăiţeii din afacerea austrică :)
  Mai ştim pe unul care şi-a tras o viluţă maaare pe un deal pe sub o bisericuţă, în vremurile când era primar şi tot prin coincidenţă când se tocau mulţi bani publici pe o “investiţie” la un pasaj feroviar, care nu s-a mai terminat vreo … 17 ani :)
  Urmarea … mai târziu cu nişte ani băiatul lui a murit într-un accident rutier iar ulterior el a paralizat, că Doamne-Doamne le vede şi le răsplăteşte pe toate.
  Tot coincidenţă?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei