Ioan Popa: „PNL Caraș-Severin este pregătit nu doar să intre în alegeri, dar să le și câștige”

modelmic

PNL Caraș-Severin este pregătit nu doar să intre în alegeri, dar să le și câștige”, afirma în cadrul unei conferințe de presă susținută recent, Ioan Popa, președintele PNL Reșița și primar al municipiului Reșița, care s-a arătat optimist că liberalii vor reuși în această toamnă să câștige cât mai multe primării din județ.

Partidul Național Liberal, în Caraș-Severin, în Reșița, este mai puternic decât oricând. Suntem foarte optimiști, foarte pozitivi, suntem încrezători în lupta pe care o vom duce pentru alegeri și vom învinge.

Singura noastră problemă acum este că nu vedem unde este dușmanul. Noi suntem pregătiți cu scuturi, cu săbii, cu topoare, ne tot întoarcem, stăm spate în spate și nu vedem dușmanul. Asta este singura noastră problemă, ca să putem să atacăm. Totul e pregătit la noi”, a declarat edilul, făcând aluzie la faptul că până la momentul respectiv niciun partid politic nu și-a anunțat candidatul pentru Primăria Reșița (ulterior, Alianța USR PLUS a făcut public numele celui care va intra în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului de pe Bârzava – Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin).

 

Romeo Dunca: „De multă vreme sunt îndrăgostit de acest județ și vreau să ajut la dezvoltarea lui”

Nominalizat încă din luna martie ca fiind candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, omul de afaceri Romeo Dunca a început să fie tot mai prezent pe rețelele de socializare și în mass media din județ. Atacat de unii, apărat de alții, Dunca pare să își vadă liniștit de drum, susținând că tot ce îl interesează este să pună umărul la dezvoltarea județului Caraș-Severin.

„Reprezentanții PSD și aliații lor atacă în mod repetat candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, întrebând batjocoritor «unde am fost în ultimii 30 de ani și ce caut eu în acest județ???», de parcă ar fi județul lor. Le răspund că am lucrat din greu în ultimii ani și o mare parte din banii câștigați i-am adus în Banatul de Munte. Investițiile mele au adus în Caraș-Severin mii de turiști și au dat puțină strălucire acestor zone minunate, de multe ori împotriva voinței celor care ar fi avut obligația să mă sprijine, pe mine sau orice alt investitor. Sunt mulți ani de când mă lupt cu hoția, dezinteresul și nesimțirea unor «tătuci» neinteresați decât de propriile persoane.

Dragi cărășeni, de multă vreme sunt îndrăgostit de acest județ și vreau să ajut la dezvoltarea lui”, susține Romeo Dunca.

Până în prezent se cunosc oficial numele a trei candidați la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, alături de Dunca în bătălia pentru forul județean intrând actualul președinte Silviu Hurduzeu, susținut de alianța PSD – Pro România – ALDE și Andrei Plujar, din partea Alianței USR PLUS.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Noi suntem pregătiți cu scuturi, cu săbii, cu topoare, ne tot întoarcem, stăm spate în spate și nu vedem dușmanul.”

    Da’ … pe Dumnezeu (ziceţi că) îl vedeţi? :) :) :)

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei