Ioan Popa și Silviu Hurduzeu fac front comun pentru familia tradițională!

modelmic

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, au transmis un comunicat de presă comun prin intermediul căruia îi îndeamnă pe cărășeni să voteze la referendumul ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Este pentru prima dată când cei doi politicieni emit un comunicat de presă comun.

Președintele PNL Reșița, Ioan Popa nu și-a expus până acum public punctul de vedere cu privire la referendumul pentru redefinirea familiei, alegând să facă acest lucru prin intermediului comunicatului transmis alături de președintele CJ CS, social-democratul Silviu Hurduzeu.

Temelia societății este familia, așa cum a fost și cum am cunoscut-o dintotdeauna, lucru pe care sunt convins că îl vom dovedi în zilele de 6 și 7 octombrie, la referendum.

Întemeiată pe căsătoria liber consimțită dintre un bărbat și o femeie, familia conferă, prin însăși structura sa, unitate întregii societăți. Familia este singura care înnoiește permanent lumea, aducând cu sine copii care, mai apoi, vor deveni cei ce vor întemeia la rândul lor alte familii. Însuși viitorul social și moral al copilului depinde de nucleul în care acesta se formează ca om, iar o societate sănătoasă este cea care pune familia tradițională la bazele sale.

Suntem creștini, români, soți și părinți care ne vom exercita dreptul de a vota «DA» la referendum, așa cum o vor face, cu certitudine, și ceilalți cărășeni. Să apărăm frumusețea familiei creștine pentru copiii noștri și din respect față de părinții, bunicii și strămoșii noștri, care au cinstit valorile ei morale”, transmit cei doi politicieni.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituția României va avea loc sâmbătă și duminică, 6 și 7 octombrie. Pentru ca acesta să fie validat, trebuie să participe cel puţin 30% dintre alegătorii înscriși pe listele electorale.

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. GEORGE

  Fotografia asta ii reprezinta pe cei 2 conducatori ai acestui judet.
  NU S-A FACUT NIMIC LA ACEL POD DIN SPATELE STIMABILOR !
  Dl. Hurduzeu tine drumurile judetene praf, primarul planteaza platani.
  Doi zgubilitici politici.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei