Ioan Popa: „Singura noastră problemă acum este că nu vedem unde este dușmanul”

popa fara dusman

Primarul Ioan Popa se arată optimist cu privire la viitoarele alegeri locale, nu doar în ceea ce privește câștigarea unui al doilea mandat la cârma orașului Reșița, ci și cu privire la șansele filialei județene de a obține președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, unde liberalii îl aruncă în luptă pe omul de afaceri Romeo Dunca.

Partidul Național Liberal în Caraș-Severin, în Reșița este mai puternic decât oricând. Suntem foarte optimiști, foarte pozitivi, suntem încrezători în lupta pe care o vom duce pentru alegeri și vom învinge.

Singura noastră problemă acum este că nu vedem unde este dușmanul. Noi suntem pregătiți cu scuturi, cu săbii, cu topoare, ne tot întoarcem, stăm spate în spate și nu vedem dușmanul. Asta este singura noastră problemă, ca să putem să atacăm”, a afirmat președintele PNL Reșița, în cadrul unei conferințe de presă.

Popa nu a dorit să comenteze cu privire la zvonurile legate de o posibilă cooptare în PNL a mai multor social-democrați din județ, susținând că nu deține astfel de informații, iar decizii cu privire la acest aspect sunt luate la nivelul conducerii partidului. Pe de altă parte însă, primarul reșițean și-a arătat încă o dată suportul pentru candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, alături de care a început o serie de vizite în județ.

Am dat drumul cu Romeo Dunca la o serie de bucle pe care le vom face în Caraș-Severin, în care să discutăm mai mult despre filiala noastră liberală, să își cunoască colegii  din fiecare comună. Ne-am întâlnit cu primarul de la Lupac, cu primarul de la Răcășdia, cu organizația de la Moldova Nouă, dl Chisăliță, dl Sporea. Am fost pe Clisura Dunării, ne-am dus la Herculane, ne-am dus pe Valea Almăjului, ne-am întâlnit cu Iustina Turnea, am stat cu ea la un givan acolo, am mers la morile de la Rudăria. Pas cu pas vom bate tot județul, astfel încât să identificăm și de la actorii locali, de la colegii noștri de acolo care ar fi nemulțumirile lor, ce dorințe și nevoi au”, a precizat Popa.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

5 Comentarii

 1. imoGen

  “Suntem foarte optimiști, foarte pozitivi, ” – de când pozitiv are grade de comparație ?

  După ce au dat tunuri de milioane de euro pe durata pandemiei, cu contracte de achiziție directă de către firme de apartament sau pe adresa unei pensionare ce lucra cu ziua în sat, cu licitații de doar câteva ore, cu mașini pentru produs măști aduse la sediul Romarm, ce au funcționat doar o zi, cu investiții ZERO, vin acum să ne prezinte planul PNL de “salvare” a României.

  L-au mai adus și pe Dunca care pozează în “salvatorul” județului …

  Raspunde
 2. Eusebiu

  Si Trabantul e cea mai tare masina cand e singura masina din parcare !
  Problema noastra e ca nu avem cu cine vota deoarece toti ati fost rand pe rand la conducere si ,cu exceptia faptului ca v-ati luat pe nemerit salariile majorate cu nesimtire,ati facut un mare rahat.
  Caras Severin-ul a ramas tot judetul rosu cu frana de mana trasa si ,la fel ca si Resita ,a ramas muult in urma (vez un oras ca Alba Iulia ).
  In rest,ne-am dat seama de impotenta voastra profesionala,de fanteziile si de gargara voastra pur electorala ,fara realizari in spate.
  Oricum,va dorim “drum bun” !

  Raspunde
 3. zero

  „Noi suntem pregătiți cu scuturi, cu săbii, cu topoare, ne tot întoarcem, stăm spate în spate și nu vedem dușmanul. Asta este singura noastră problemă”, a afirmat președintele PNL Reșița, în cadrul unei conferințe de presă.

  Privindu-se în oglindă, dracu’ nu vede nimic :) :) :)
  Doar se crede mai puternic decat oricând.
  Nimic nou.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei