Iohannis a câștigat alegerile din Caraș-Severin cu un procent de 56,52%! Cum au votat cărășenii?

modelmic

 

Klaus Iohannis a câștigat alegerile și în județul Caraș-Severin, fiind votat de 56,52% dintre cărășeni, un scor cu aproximativ 7 procente mai mic decât cel obținut de reprezentantul PNL la nivel național (63,17%), conform rezultatelor parțiale. 43,48% dintre cărășeni au optat pentru Viorica Dăncilă, peste scorul obținut de social-democrată la nivel național de 36,81%.

Șapte din cele opt orașe ale județului au fost câștigate de Klaus Iohannis, cele mai mari procente fiind cele obținute la Caransebeș – 63,50%, Reșița – 60,79% și Bocșa – 60,38%.

Singurul oraș din Caraș-Severin câștigat de Viorica Dăncilă a fost Moldova Nouă, unde social-democrații se pot mândri cu un scor de 61,27%.

În ceea ce privește comunele din județ, cele mai multe au votat pentru Klaus Iohannis, care a obținut procente de peste 70% în Armeniș, Brebu Nou, Ezeriș, Lupac, Măureni, Slatina Timiș, Văliug și Zăvoi.

Viorica Dăncilă s-a impus și ea în peste de 20 de comune, cele mai mari procente, de peste 70%, obținându-le la Berzasca și Cărbunari.

Iată cum au votat cărășenii:

CS-Rezultate Alegeri Prezidentiale 2019-tur II CS-Rezultate Alegeri Prezidentiale 2019-tur II(1) CS-Rezultate Alegeri Prezidentiale 2019-tur II(2) CS-Rezultate Alegeri Prezidentiale 2019-tur II(3)

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei