Ion Chisăliță, noul președinte al PNL Moldova Nouă

presedinte

Organizația PNL Moldova Nouă are un nou președinte. În ultima ședință a Biroului Politic Județean al PNL Caraș-Severin prezidată de ministrul Ion Marcel Vela s-au stabilit măsurile organizatorice pentru eficientizarea acțiunii politice, după cum comunică Biroul de presă al PNL Caraș-Severin.

Conf.dr.ing. Ion Chisăliță va conduce de acum Organizația PNL Moldova Nouă, votat în unanimitate de către membrii BPJ. Primar al orașului de pe Clisură în perioada 2008-2012, Ion Chisăliță a fost inițiatorul mai multor proiecte ce au obținut finanțări europene, proiecte ce s-au finalizat și ulterior mandatului său.

În ultimii ani, Ion Chisăliță desfășoară o activitate de cercetare științifică, fiind și cadru universitar la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, Facultatea de Horticultura și Silvicultură.
Rămas permanent legat de Clisura Dunării, noul președinte dorește să se implice în eficientizarea mișcării liberale din Moldova Nouă, mai informează Biroul de presă al organizației județene.

 

Lorena POENARU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei