Ion Mocioalcă: „Cum n-au fost achiziționate tablete pentru elevi, nu vom avea nici frigidere pentru vaccinuri!“

Mocioalca despre criza sante

Tema crizei majore sanitare din România, în contextul pandemiei de Covid-19, este tratată cu o deosebită atenție de deputatul Ion Mocioalcă, primul candidat pe lista social-democraților cărășeni pentru Senatul României. Mocioalcă nu se sfiește să ridice marile semne de întrebare legate de modul în care actualul executiv condus de Ludovic Orban ar putea gestiona în continuare actuala criză din sistemul de sănătate, dar și pe cea din educației, după ce soluțiile dispuse de autorități nu au fost, de cele mai multe ori, cele scontate de români.

Au trecut peste 10 luni de când pandemia de Covid-19 a intrat în România, și noi nu știm care este tratamentul administrat bolnavilor. Nu știm dacă există un protocol, aplicat la ”Matei Balș”, ca și la spitalul din Făurei.

Mocioalcă: „De ce nu se testează în masă, de ce se fac, în ultima perioadă, mai puține teste?“

Au trecut mai bine de 10 luni, iar noi nu știm cum se fac testele. Cine le face și potrivit cărei logici se fac aceste teste? De ce nu se testează în masă, de ce se fac, în ultima perioadă, mai puține teste?

Au trecut aproape 10 luni, iar investițiile în sistemul de sănătate sunt minime. Ca urmare, secțiile ATI au început să ia foc.

Au trecut aproape 10 luni, și foarte mulți elevi nu au mijloace electronice de învățare.

Lista poate continua.

Urmează administrarea vaccinului. Mă întreb: cât timp va trece până când va începe testarea populației? S-a creat un sistem de vaccinare la nivel național? Au fost cumpărate frigidere pentru depozitarea vaccinului?

Până la sfârșitul anului, fiecare român ar trebui să știe CÂND și UNDE va fi vaccinat. Dar, cum să facă Guvernul asta, când nu știe câți români trăiesc în țară?

Mi-e teamă că, așa cum n-au fost achiziționate tablete pentru elevi, nu vom avea nici frigidere“, concluzionează deputatul Ion Mocioalcă, candidatul la Senatul României al organizației PSD Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  Mi-e teamă că și după mandatul cu numărul 6 (șase) al lui mocioalcă județul Caraș-Severin va rămâne tot la coada clasamentelor, alături de Vaslui și Teleorman, la fel cum a rămas și după Spînu, și după Șomflean, și după Jivan și etc..

  Raspunde
 2. Dinu

  Domnilor de la Reper 24, plateste bine Mocioalca de-l tot citati? Ca apare mult mai des decat ceilalti laolalta. Dar el ce face el, ca doar e in Parlamentul care a pus actualul guvern la comanda? Si ce a facut in cei 20 ani prin Parlament? Si inca odata, ce fac parlamentarii inafara de a-si umple buzunarele. Sunt acolo pt. a conduce tara, nu pt. “lupte” politice; alea sa le faca pe banii lor si in timpul liber. Daca era articol marcat cu “Publicitate electorala” intelegeam, dar apare cu semnatura, deci autorul e un fan neconditionat de paseaza intrebari care nu-i apartin.

  Raspunde
 3. Vasile

  Mocioalca cel destept care si a facut toate scolile de acasa si de pe bancile paelamentului. Nu trebuie luat in seama , are probleme saracul.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei