Ion Mocioalcă: „Nu vă lăsați înșelați de un Robin Hood pervers, pe nume Romeo Dunca”!

modelmic

Cu doar câteva zile înainte de sfârșitul campaniei electorale, deputatul Ion Mocioalcă, secretarul general al partidului PRO România, transmite un mesaj dur la adresa liberalului Romeo Dunca. „Un semnal de alarmă” adresat cărășenilor:

„Romeo Dunca e, așa, ca un Robin Hood pervers, care ia de la săraci, își îndeasă în traistă și transmite o minimă cotă-parte la șefii de la București.

Ca om politic cu multă experiență, nu-mi permit nici invenții, nici vorbe în vânt. N-ar trebui să vă lăsați înșelat de acest «afacerist de succes». Elicopterele prăbușite prin păduri și vilele ridicate în rezervațiile naturale costă.

Imediat ce va fi ales șef de Consiliu Județean, Dunca va confisca Muntele Mic și-l va transforma în vaca lui de muls…bani! Nu se va opri însă aici. Ca să alimenteze corupția liberală și ca să-și scoată «investiția», acest ilustru afacerist va începe să ia, bucată cu bucată, din ce în ce mai mult din județ. Muntele Mic, oricât de mare ar fi, este doar prima sa țintă. Blocul din Reșița este mizilic. Cu Dunca la CJ, Caraș-Severin se va transforma în dictatura grea a intereselor de afaceri, care vor sufoca orice rămășiță de transparență, bun simț și libertate.

Dar eu nu disper! Oamenii din Caraș-Severin trebuie să știe că au de ales.

În dreapta, stă o grupare infracțională organizată, un nod de mafioți fără scrupule, care vor să cumpere și apoi să vândă județul la bucată.

Nu-s nici măcar oameni de la noi din județ. Sunt veniți care de pe la Timișoara, care de pe te miri unde, ca să se căpătuiască.

În stânga au alternativa dreaptă a unui președinte de Consiliu Județean fără suspiciuni penale, un cărășean adevărat, fără derapaje, cu singurul țel de a apăra acest județ.

Oamenii au de ales între hoții ordinari aciuați pe lângă Orban și omul cinstit Hurduzeu.

Alegeți Silviu Hurduzeu! Pentru că nicio clică mafiotă nu este mai puternică decât cărășenii noștri!”

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei