Ion Mocioalcă: „Nu vrem ca județul să încapă pe mâna unor oameni de afaceri veroși“

modelmic

La nivelul județului Caraș-Severin s-au semnat astăzi protocoalele de alianță electorală între PSD – PRO România și ALDE la nivel local și PSD – PRO România – ALDE și PNȚCD la nivel județean.

Deputatul Ion Mocioalcă, secretar general PRO ROMÂNIA la nivel național și unul din liderii politici ai ultimelor doua decenii în Caraș-Severin, a precizat odată cu oficializarea celor două alianțe:

„Nu sunt disensiuni la nivel local pentru alianță; am hotărât de comun acord ca în unele localități să mergem împreună, iar în altele separat, pentru scopul final al acestei alianțe. Toate negocierile au fost impulsionate în Caraș-Severin de prezența lui Sorin Grindeanu. Împreună cu el și cu Silviu Hurduzeu, facem un trio care nu are cum să piardă. Sper să se convingă cărășenii că această alianță a fost alcătuită pentru ei și numai pentru ei“.

Referitor la motivele care l-au determinat pe Sorin Grindeanu să se implice în această alianță la nivelul județului Caraș Severin, deputatul Ion Mocioalcă a precizat:

„Sorin Grindeanu cunoaște foarte bine realitatea din județ; a fost coleg de bancă cu Silviu Hurduzeu – candidatul alianței la funcția de președinte al Consiliului Județean, și a beneficiat de toată susținerea mea în bătălia pe care a dus-o cu Liviu Dragnea și camarila sa. Chiar dacă aparent bătălia de atunci a fost pierdută, cu siguranță că războiul a fost câștigat pentru PSD și s-a văzut acest lucru după dispariția din viața politică a lui Liviu Dragnea și a lui Codrin Ștefănescu“.

Întrebat de reporterii Reper 24 în ce poziție îl vede pe Sorin Grindeanu după congresul PSD, Ion Mocioalcă a afirmat că este posibil să fie între primii doi oameni din această formațiune politică.

Despre viitorul acestei alianțe, secretarul general Pro România a mai precizat: „În pasul următor această construcție politică dorește să mai atragă oameni în fiecare localitate începând cu Reșița și Caransebeș, care gândesc ca noi și care nu-și doresc ca județul să încapă pe mâna unor oameni de afaceri veroși. De aceea, de la alianțele politice înregistrate astăzi, vom trece la înțelegerile politice nescrise de susținere reciprocă în cât mai multe din UAT-urile județului. O notă discordantă poate face Caransebeșul, unde PSD a decis sa susțină un independent, iar noi am constituit o alianță electorală cu ALDE, avându-l candidat pe Bebe Pasere (PRO România)! Dar și aici mai pot interveni înțelegeri politice pre și post electorale pentru că mai așteptăm oameni valoroși lângă noi“ – a declarat Ion Mocioalcă, secretar general Pro România.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Petru suliman

    Este momentul să ne UNIM și să-l trimitem pe TRANTORUL.. MOCIOALCA la el acasă în ,,Banat” respectiv com Pătulele de Mehedinți.,ptr că 20 de ani a ținut Caraș Severin- ul sub papuc și nu a făcut nimic ptr noi.Repet pentru noi cei născuți în Caraș Severin,Mocioalca Ion reprezintă simbolul rușinii si al minciunii clasei politice.NU TE MAI VREM MOCIOALCA, NU MAI VREM CA NUMELE DRAG DE ..CARAȘ SEVERIN ..SA FIE CONFUNDAT CU UN …IMPOSTOR…AJUNGE.

    Raspunde
  2. Petru

    O rugăminte către “dl.” Mocioalca: având în vedere de când sunteți reprezentant al județului în parlament puteți sa ne informați ce ați făcut pentru alegători? Puteți să ne spuneți care este “legea mocioalca”, legea care s-a făcut la inițiativa dvs.? Acum dacă încerc sa îmi amintesc ceva din activitatea dvs parcă ați dat cu mașina intr-un stâlp de iluminat public pe podul din Tiaj, Reșița. …

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei