Ion Tabugan: „Ca om de dreapta nu puteam să urmez calea domnului Tăriceanu de alianță cu PSD-ul“

tabugan
Deputatul de Caraș Severin Ion Tabugan și-a anunțat astăzi demisia din ALDE și afilierea la PNL. Ales deputat de Caraș-Severin pe listele PMP în 2016, fost vicelider al acestei formațiuni politice până în mai 2018, Ion Tabugan trece la ALDE – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților în iunie 2018. A făcut parte din Comisia pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și servicii specifice.

Contactat de Reper24, Ion Tabugan a declarat: „De astăzi (luni 24 februarie) eu activez în grupul PNL Camera Deputaților. Faptul ce m-a determinat să fac acest pas, este că odată ce am dat jos Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă și ulterior, acum 2-3 săptămâni domnul Tăriceanu a purtat negocieri și nu s-a sfiit să o spună și în mass-media că și acum poartă negocieri cu PSD, lucru ce e de neacceptat atât pentru mine cât și pentru alți 3 colegi care ne-am înscris în grupul PNL. Este vorba de: Toma Petcu, Marius Surgent și Ică Calotă„.

„Ca om de dreapta nu puteam să urmez calea domnului Tăriceanu de Alianță cu PSD-ul, lucru care niciodată nu l-am agreat, cu atât mai mult pentru Caraș Severin. Am mers spre Dreapta, tot de dreapta am fost și politica am început-o în PNL și acum activez tot în PNL, după un periplu“.

Născut la Mehadia în data de 1 aprilie 1960, Ion Tabugan a intrat în Parlamentul României în 2008 din partea PNL. A trecut apoi la UNPR și este reales pe liste comune cu PSD în 2012 și apoi, după ce UNPR a fuzionat cu PMP, este reales din parte Mișcării populare pe listele acesteia în 2016.

Întrebat dacă vizează un post de parlamentar din partea PNL la viitoarele alegeri, Ion Tabugan a afirmat: „Nu am discutat deocamdată nimic; doar aderarea. Vedem la discuții, sunt alegerile locale în prima fază și vedem, după aceea le vom discuta pe toate celelalte. Și încă un amănunt, sunt pentru alegeri anticipate“.
Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. imoGen

    Ăsta-i un lingău / centurist politic. După ce a făcut turul partidelor politice din România doar ca să prindă câte un loc călduț pe la București, mai are și tupeul să vorbească despre dreapta … jalnic!

    Raspunde
  2. Gratian

    Nu tie rusine sa vb de politica “traseistule” .Ai venit si ai distrus Alde C-S.unde a fost o echpa frumoasa pana nu ai venit tu cu armata ta de padurarivso care ai scos 3%la parlamentare rusine.Scopul tau a dost sa il pui pe Olaru la paduri sa nai furi padure.Apropi tine sproape de Popa sa tai padurea sa isi faca partia.Sa iti fie rusine Tabugane.Te mai voteaza tata din groapa…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei