Ion Tabugan, noul președinte al ALDE Caraș-Severin! „Nu mai vreau ca în județ să fim un partid de mâna a doua sau a treia”!

modelmic

O veste așteptată deja de ceva vreme, din momentul în care deputatul cărășean Ion Tabugan a trecut la ALDE, a fost anunțată astăzi la Reșița de vicepreședintele partidului Grațiela Gavrilescu: Tabugan este de acum președintele filialei județene, pentru moment cu titlul de interimar. Cea care a condus până în prezent organizația cărășeană, Ionela Kovacs, va ocupa pe viitor funcția de vicepreședinte.

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a fost prezentă la Reșița pentru a discuta cu autoritățile locale și județene pe marginea unor probleme de mediu, cum ar fi proiectul de management integrat al deșeurilor sau poluarea cu praf de steril de la Moldova Nouă. Întâlnirea a fost urmată de o conferință de presă susținută la sediul ALDE în cadrul căreia Gravrilescu a anunțat că înmânează ștafeta de președinte al ALDE Caraș-Severin deputatului Ion Tabugan.

Vă urez succes, dle președinte și vreau să vă spun că vă voi sprijini în toată activitatea dvs ca lider a acestui județ. ALDE vrea să își crească organizații și să își mărească organizațiile puternice în toate județele din România. După cum ați văzut trendul de creștere al ALDE este semnificativ. Eu sunt convinsă că aici la Caraș, așa cum îl știu eu pe Ioan lucrurile vor merge într-o direcție bună, că va dori foarte mult să fie la bătălie cu organizațiile ALDE puternice din alte județe, și că veți facă aici numai lucruri frumoase alături de colegi”, a afirmat Gavrilescu, cea care, asemenea altor oficialități sosite de-a lungul anilor în județ, s-a confruntat cu ceva probleme în a face distincția între Caraș-Severin și Caransebeș , deși nu este la prima vizită în zonă.

La rândul său, Ion Tabugan s-a arătat mulțumit de alegerea pe care a făcut-o, afirmând că își dorește ca ALDE să devină un partid concurențial în Caraș-Severin, nu un partid de mâna a doua sau a treia și să aibă un cuvânt de spus și în administrația locală și județeană

„Mulțumesc conducerii partidului ALDE și dnei vicepreședinte pentru susținerea mea de reîntoarcere la marea familie liberală reformatoare. În 2004 am intrat în Partidul Liberal, iar acum am ales ALDE pentru că este un partid liberal reformator, am ales ALDE pentru că doream să revin acolo unde îmi era locul ca om de dreapta. Acum venim să reîntregim echipa, mă reîntorc acasă pentru că atunci am pornit cu actualul președinte Călin Popescu Tăriceanu, am făcut o echipă bună la vremea respectivă și acum reconstruim o mare echipă liberală reformatoare și democrată și dorim în Caraș-Severin să devenim o forță”, a adăugat deputatul, care s-a arătat sigur că marea majoritate a celor care făceau parte din UNPR vor alege să i se alăture acum în ALDE.

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pascu Iosif -Alexandru

    Pai cine-i opreste sa fie de prima mana ? Sa demonstreze ca fac ceva pentru judetul nostru in care turistii remarca defrisarea padurilor ,poluarea raurilor din judet,poluarea mediului inconjurator braconajul prin paduri si alte cele.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei