Ionela Kovacs: „Gestul premierului Cîțu, unul dintre cele mai iresponsabile acte politice din istoria contemporană”

ionela

În condițiile depunerii mandatului de prim-ministru desemnat de către Florin Cîțu, președintele ALDE Caraș-Severin, Ionela Kovacs, afirmă că PNL își declară în contextul actual falimentul responsabilității politice.

În viziunea politicianului cărășean, președintele PNL, premierul desemnat și membrii cabinetului său au demonstrat că nu sunt altceva decât o colecție de politicieni imaturi și iresponsabili care nu merită respectul și încrederea poporului.

În timp ce, România se află în plină criză cu impact pe sănătatea publică, PNL, partidul care în luna noiembrie intra pe calul alb în palatul Victoria, clamându-se ca cel mai profesionist și competent guvern din ultimul deceniu, își declară falimentul responsabilității politice.

Gestul premierului desemnat Florin Cîțu, este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai iresponsabile acte politice din istoria contemporană. În timp ce România se confruntă cu cea mai mare criză de sănătate publică din ultimii 50 de ani și criza economică este iminentă, PNL face un gest pentru care definiția termenului ”iresponsabil” excede sfera calificării. Prelungirea instabilității și criza politică declanșată astăzi nu fac altceva decât să blocheze reacțiile autorităților, reacții de care populația și economia au nevoie urgent.      

Guvernul interimar Orban, al cărui mandat în situația de față continuă, nu poate lua măsuri rapide pentru că nu poate da ordonanțe și ordonanțe de urgență și nici nu poate adopta proiecte de lege. În acest moment Bugetul României e întins la maximum și presiunile vor continua și se vor amplifica pe măsură ce epidemia de coronavirus se va extinde și un guvern interimar nu poate face rectificare bugetară.

Poate Florin Câțu îî datorează cariera politică lui Ludovic Orban sau președintelui României, dar poporul român nu le datorează nimic niciunuia dintre ei”, declară Ionela Kovacs, președinte ALDE Caraș-Severin.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  A revenit dUamna Ionela !!!
  Reînflorește județul !
  Se formează vechea echipă: Percea, Pătruică, Uzum, Cristiana Anghel … nebunie!

  Raspunde
 2. Adrian

  VAi de capul vostru de guvern #dadreapta … asta este exact ca si poanta aia cu “pixelul albastru”.
  Pe cine crede ca pacaliti cu declaratiile astea … si tu si turcanca ???
  Toata drepata rumaneasca in frunte cu neamtul de la Cotroceni sunteti niste iresponsabili. Ati bagat tara in cea mai mare criza de dupa ’89.

  Raspunde
 3. zero

  “membrii cabinetului său au demonstrat că nu sunt altceva decât o colecție de politicieni imaturi și iresponsabili care nu merită respectul”

  Eh…
  De parcă secretara de la Şcoala 3 Videle (Carmen Dan) ar fi fost matură.
  Poate mătură.
  Dar, cum egiptenii atacă şi sălaşul lui Vela de la Armeniş … s-au închis şcolile şi graniţele. Cele dintre judeţe.
  Deşi erau “închise” (unora ca ăştia) de mai de mult.
  Pentru prostie nu există carantină.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei