Ionela Kovacs revine la conducerea ALDE Caraș-Severin

ione

Ionela Kovacs a revenit în fruntea partidului Alianța Liberalilor și Democraților după demisia lui Ion Tabugan care a decis afilierea la PNL, și își propune să revigoreze imaginea filialei alături de echipa  pe care a format-o în 2016, an în care a candidat și la Primăria Reșița.

Pentru început voi analiza situația filialei și după aceea începem reconstrucția. Am nevoie de o evaluare exactă a situației filialei și tot ce pot să vă spun este că echipa pe care eu am format-o în 2016 a răspuns foarte bine la revenirea mea. Ne străduim să readucem imaginea filialei acolo unde îi este locul, dar primii pași pe care îi vom face sunt aceea de a analiza situația concretă în cadrul filialei”, a declarat Ionela Kovacs.

Chiar dacă are în vedere stabilirea unei strategii privind alegerile locale, Ionela Kovacs a precizat că nu intenționează să mai candideze la funcția de primar, propunerea partidului pentru Primăria Reșița urmând să fie identificată după respectiva evaluare.

Colegii consilieri locali ALDE în funcție au dreptul de preemțiune și vor candida în localitățile lor. În celelalte localități în care nu avem aleși locali suntem în curs de identificare pentru candidați. Nu excludem nici alianțele locale, dar aceste discuții le vom avea după ce vom face împreună cu colegii o evaluare a filialei și vom stabilii pașii pe care noi îi vom face din punct de vedere al alegerilor”, a mai declarat Ionela Kovacs.

 

Elena FRANȚ

 

Stiri similare

5 Comentarii

 1. imoGen

  Dea Dumnezeu fericire și noroc la dUamna Ionela !!!
  Să refacă echipa cu Voina, Percea, Uzum și alți conzilieri de pe la alte primării !!!

  Raspunde
  1. Toader

   Păcat că nu mai există…Prescom-ul! Acolo era foarte pricepută Ionela, ştia cât şi cum !Ca să nu mai vorbim de partenerul de …pat,pe care l-a abandonat, fiindcă ea, a luat-o sus…cu funcţia!

 2. Marean... Care este

  iomogem, cine sunt ăștia pe care ii enumerasi în comentariul tau? Ii cunoști personal sau doar din vederea pe care o ai acasă pe spoier?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei