Ionuț Gârtoi și-a dat astăzi demisia din funcția de inspector școlar general adjunct

modelmic (1)

Inspectorul școlar general adjunct, Ionuț Gârtoi, și-a dat demisia din funcția de conducere pe care o ocupa de 3 luni și jumătate la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, cererea fiind trimisă chiar în această dimineață către minister.

Având în vedere contextul actual, când nu poți să ai o predictibilitate într-un domeniu ca și educația, un domeniu foarte important care are ca beneficiari direcți elevii, așteptând să fi schimbat din clipă în clipă, aleg să îmi dau demisia din funcția de Inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin.

Îmi voi continua activitatea managerială ca director adjunct la Școala Gimnazială Nr. 7 din Reșița, post ocupat prin concurs în anul 2016, unde îmi doresc să îmi finalizez proiectele începute alături de cadrele didactice și de elevii școlii.

Urez succes viitoarei echipe manageriale a Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin și sper ca noile modificări anunțate în educație să nu reprezinte pentru învățământul cărășean comasări de clase și concedieri ale cadrelor didactice”, a declarat prof. Ionuț Gârtoi.

Elena FRANȚ

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei