Ionuț Popovici nu părăsește „barca” PMP pentru PSD: „Cine lansează astfel de zvonuri este un tâmpit!”

 

pop

Candidații cărășeni propuși de Partidul Mișcarea Populară pentru alegerile din 6 decembrie și-au depus astăzi candidaturile la Biroul Electoral de Circumscripție Nr.11.

Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin vrea să fie un deputat model de care cei ce alcătuiesc comunitatea Banatului de Munte să fie în sfârșit mândri, după 30 de ani în care reprezentarea cărășenilor în Parlamentul României a fost „îndoielnică”, susține acesta.

Provocat de jurnaliști să confirme sau să infirme zvonurile conform cărora președintele PMP Caraș-Severin s-ar îndrepta către PSD dacă lucrurile nu s-ar aranja conform planurilor sale, Ionuț Popovici a fost mai mult decât tranșant.

DSC_0659

 

Cine lansează astfel de zvonuri este un mare tâmpit, asta este părerea mea, pentru că eu sunt președintele Partidului Mișcarea Populară, am reprezentat cu cinste acest partid, cred că am făcut tot ce s-a putut în calitate de lider de partid și în calitate de politician și în calitate de vicepreședinte al CJ, pentru că este o funcție politică și nu am de gând să părăsesc barca PMP.

Asta nu înseamnă că nu au fost oferte de tot felul, dar am refuzat și merg alături de colegii mei de la București pentru că Partidul Mișcarea Populară este un partid în care am intrat cu sufletul și nu pot să-mi joc sufletul în picioare”, a declarat președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, candidat pentru Camera Deputaților.

Referitor la rezultatul la care se așteaptă de la alegerile parlamentare, Ionuț Popovici ne-a dat asigurări că acesta va fi unul surprinzător. Mai mult decât atât, alături de colegii săi candidați la scrutinul din 6 decembrie, va veni cu proiecte care se pot pune în practică, menite să facă mai bun traiul cărășenilor.

DSC_0701

Sunt bucuros că pot candida din partea unui partid creștin democrat, din partea unui partid care respectă valorile tradiționale, respectă valorile creștine și, categoric, respectă România”, a punctat Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, în ziua depunerii candidaturilor pentru alegerile parlamentare.

 

DSC_0748

DSC_0640

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Paul Purea

    Ionuţ POPOVICI, chiar crezi ca toată lumea este tâmpită, şi tu singurul deştept? Cât de curând cărăşenii o să se sature de circul tău ieftin…

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei