Ionuț Popovici „riscă” să rămână vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin!

modelmic

Peste doar două zile vom afla dacă vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, își pierde sau nu funcția pe care o deține la conducerea forului județean. Consilierii județeni cărășeni se vor reuni joi în ședință, unul din punctele de pe ordinea de zi fiind și proiectul de hotărâre inițiat de grupul liberal privind eliberarea lui Popovici din funcția de vicepreședinte.

În urmă cu aproape două săptămâni, grupul consilierilor PNL depunea la Consiliul Județean un proiect de hotărâre prin care cer schimbarea lui Ionuț Popovici din funcția de vicepreședinte, susținând că activitatea acestuia în ceea ce privește domeniul de asistență socială, pe care îl are în subordine, este departe de a fi una mulțumitoare. De la momentul respectiv, zvonurile apărute pe marginea subiectului au fost numeroase. S-a vorbit de un posibil pact între PNL și PSD, s-au vehiculat și nume ale celor care vor lua locul lui Popovici, printre care Anca Pascu sau Paul Purea, ipoteze care, cel puțin până la ora actuală, rămân neacoperite de fapte.

Ionuț Popovici nu a dorit să facă nici un comentariu până acum pe marginea subiectului. Pe de altă parte însă, președintele forului județean, Silviu Hurduzeu, a apreciat colaborarea pe care a avut-o cu Popovici în ultimii ani la cârma Consiliului Județean ca fiind una foarte bună. „Din punctul meu de vedere nu se impune schimbarea domnului Ionuț Popovici, pentru că activitatea dânsului nu ar duce la o astfel de sancțiune”, a afirmat Hurduzeu.

Discursul radical la adresa liderului PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, și a liberalilor de rang național au făcut din Ionuț Popovici un soi de persona non grata, urmașii lui Brătianu socotind că nu mai pot tolera la nesfârșit comportamentul liderului PMP din Banatul de Munte. Cum însă, speculațiile trebuiau să o aibă în prim-planul lor și pe deputatul Jivan, proaspăt ales președinte al PSD Caraș-Severin, săgețile pro-românilor nu au ocolit-o nici pe aceasta. Rămâne să urmărim desfășurarea ședinței ordinare a CJ de joi, unde lucrurile vor fi limpezite, fără doar și poate. Până atunci… să curgă cerneala și interpretările mai mult sau mai puțin fantasmagorice.

De menționat că potrivit legii, eliberarea din funcția de vicepreședinte se face cu votul secret a două treimi din numărul consilierilor în funcție, la propunerea motivată a cel puțin unei treimi din numărul acestora.

Citește și Liberalii cer capul vicepreședintelui Ionuț Popovici! „Nu a avut o activitate care să poate fi adusă la cunoștința locuitorilor județului”!

Karina TINCUL

Stiri similare

5 Comentarii

 1. LELI

  Il vor plecat ca sa isi castige un loc pt cel sau cea agreata de ei.Jocuri politice murdare.Daca cei care au lucrat cu el sunt multumiti de activitatea lui si “invinuirile” aduse nu pot fi facute publice atunci ceva e putred.Pana acum se pare ca singurul motiv plauzibil e ca i-a criticat pe cei care meritau ..Pacat

  Raspunde
 2. Vasile

  Domnule Gore la preasfintia sa Lucian Mic cu care s-a afișat si lu care s-o spovedit si i-o spus tot ce o facut prin Austria si pe la Camera de Comert…stie vicele prea , prea bine.

  Raspunde
 3. Marcus

  Cred că pe mulți îi deranjează faptul că domnul Popovici a reușit să facă un pas în lumea politică, foarte rapid și asemea lucru pentru un tânăr nu înseamnă decât ambiție și un curaj demn de respect. Cred că și-a impus un punct de vedere clar și ferm în instituțiile aflate în subordine și mulți au văzut că nu mai stau lucrurile cum stăteau odată! Acest lucru probabil deranjează pe mulți!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei