Ionuț Popovici: „Am votat pentru județul călcat în picioare de politicienii ultimilor 30 de ani”

popovici

Ionuț Popovici, candidatul PMP Caraș-Severin pentru Camera Deputaților și președintele organizației județene a partidului a votat în această dimineață la una din secțiile amenajate în incinta Liceului Teoretic „Traian Vuia” din Reșița, alături de el fiind și soția sa.

La ieșirea de la urne, politicianul a declarat:

Am votat cu sufletul pentru aceste meleaguri unde m-am născut, unde am crescut, unde cresc copiii mei, pentru județul Caraș-Severin binecuvântat de Dumnezeu și călcat în picioare de politicienii ultimilor 30 de ani.

În acest moment județul nostru este un călător care așteaptă pe peronul gării un tren, ultimul, un tren care duce către dezvoltare, către schimbare, care duce către un sistem de sănătate mai bun, un sistem de asistență socială mai bun, un sistem de educație mai bun, care duce către normalitate, până la urmă”.

1

Pe lângă declarația pe care a făcut-o cu privire la gândurile cu care a venit astăzi la secția de votare, Ionuț Popovici a transmis și câteva îndemnuri, dar și urări de bine cărășenilor.

Astăzi, cărășenii vor hotărâ dacă județul nostru se va sui în acest tren sau va rămâne în continuare pe peronul gării.

Dumnezeu să binecuvinteze județul nostru, Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți și astăzi este un moment în care toți trebuie să fim pentru Caraș-Severin! Gânduri bune!”, a transmis cărășenilor, candidatul PMP pentru Camera Deputaților, Ionuț Popovici, la ieșirea din secția de votare”.

DSC_0308 - Copy

DSC_0316

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei