ISJ Caraș-Severin are un nou inspector școlar general adjunct: profesorul Robert Nosal

 

isj 2

Echipa de conducere a Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin a fost întregită cu un nou inspector școlar general adjunct. Profesor Robert Nosal a fost numit de pe funcția ocupată până recent de Constantin Nicolăescu, al cărui contract de management a expirat luna trecută.

Ministerul Educației și Cercetării a emis în data de 11 noiembrie 2020 ordinul de numire a domnului profesor Nosal Robert, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei de Educație fizică și sport pe care este titular la Liceul de Arte Sabin Păuța din Reșița. Funcția a rămas vacantă după încetarea contractului de management al domnului Constantin Nicolăescu în luna octombrie 2020, numit prin concurs în 2016”, precizează Ion Chiosa, purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin.

kgjlhgkjh;kl

Noul inspector școlar general adjunct, profesorul Robert Nosal va face echipă cu Ileana Loredana Conciatu, cel de-al doilea inspector școlar general adjunct, profesor titular pe catedra de chimie la Colegiul Național „C.D. Loga” din Caransebeș.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei