ISU Semenic e în alertă! Caută de ieri un bărbat dispărut în pădure la Borlovenii Noi

 modelmic+editorial

ISU Semenic a fost alertat ieri printr-un  apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat din Borlovenii Noi, în vârstă de 74 de ani, a plecat în pădure în cursul zilei de sâmbătă și nu s-a mai întors acasă.

Imediat după ce a fost anunțată dispariția, s-a constituit de urgenţă, sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, o echipă de căutare formată din pompieri, jandarmi, poliţişti, lucrători ai Ocolului Silvic Prilipeţ, membri din cadrul Serviciului Voluntar petru Situaţii de Urgenţă Prigor şi poliţişti de frontieră.

Din informaţiile primite, se pare că persoana dispărută a plecat în pădure, alături de alţi doi bărbaţi. Dimineaţa, în data de 10.12.2017, când cele două persoane au constatat că bărbatul în vârstă de 74 de ani nu s-a întors acasă, au anunţat autorităţile.

Căutările s-au desfășurat ieri până la lăsarea serii, fiind reluate în această dimineață.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei