Îți pasă de Reșița? Instalează aplicația și semnalează orice problemă apărută pe domeniul public

resita

Orice problemă apărută pe domeniul public al orașului Reșița poate fi de acum adusă la cunoștința autorităților mult mai simplu și rapid. Fără drumuri la instituții sau la Primărie, apeluri telefonice ori reclamații scrise. Administrația locală reșițeană pune la dispoziția cetățenilor o aplicație mobilă prin intermediul căreia reșițenii vor putea sesiza în timp real problemele apărute pe raza orașului.

Cu ajutorul aplicației mobile CityHealth, sesizările reșițenilor ajung direct la echipa Primăriei, care se va ocupa de rezolvarea problemelor semnalate și va pune la dispoziția solicitantului statusul de soluționare”, precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

Aplicația City Health poate fi descărcată și utilizată gratuit pe orice smartphone și permite relaționarea de la distanță între cetățeni și administrația locală, pentru a rezolva problemele comunității.

Cover-Cityhealth-resitabun

Tot prin platforma City Health, Primaria Reșița va anunța cetățenii atunci când apar situații care limitează traficul sau accesul în anumite zone și alte decizii de interes pentru comunitate (întreruperi de apă, gaz, electricitate etc.).

Aplicația se poate descărca accesând următorul link: http://onelink.to/qher4s sau click pe imaginea de mai jos corespunzatoare cu sistemul de operare al telefonului

googleplay applestore
Pașii necesari utilizării aplicației:

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei