UPDATE: Jandarmii cărășeni, în alertă! Trei persoane dispărute pe Muntele Semenic!

modelmic

Jandarmii montani din Caraș-Severin au plecat în căutarea a trei persoane, date dispărute pe Muntele Semenic. Din primele informații, este vorba de o femeie și doi bărbați (din Arad respectiv Deta), care au plecat ieri din stațiunea Crivaia.

În dimineața acestei zile, jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug au fost alertați în urmă unui apel primit prin sistemul 112, prin care o persoană de sex feminin a anunțat faptul că soțul său împreună cu doi prieteni de familie, un bărbat și o femeie, au plecat cu ATV-urile de ieri, din stațiunea Crivaia și nu s-au mai întors.

Ultimul apel video a fost înregistrat ieri, 8 noiembrie, în jurul orei 16:00, atunci când apelanta a vorbit cu soțul său, iar din imagini s-a putut observa că aceștia se aflau în zona Vârfului Nedeia, din masivul Semenic”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

Jandarmilor montani li-au alăturat, în căutarea persoanelor rătăcite, reprezentanți ai Salvamontului și ai Inspectoratului Județean de Poliție.

WhatsApp Image 2018-11-09 at 10.23.30 WhatsApp Image 2018-11-09 at 10.34.26 WhatsApp Image 2018-11-09 at 10.23.30 (1)

 

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin informează că s-a  luat legătura cu persoanele rătăcite și că acestea sunt în siguranță. Unul din ATV-urile cu care se deplasau aceștia s-a răsturnat, mai explică Săndulescu, urmând ca salvatorii să îi prea pe cei trei după ce vor reuși identificarea cu exactitate a locului în care se află.

UPDATE ora 14:00: Cele trei persoane rătăcite au fost găsite de jandarmii cărășeni. Cei trei au petrecut noaptea în mijlocul pădurii, după ce un ATV a căzut într-o râpă. Nicio persoană nu a fost rănită. Cei trei au fost găsiți obosiți și ușor deshidratați pe traseul Semenic-Botul Calului, la aproximativ 4 km de Poiana Mare.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei