Jandarmii cărășeni au declarat război țigărilor de contrabandă! Au confiscat țigarete în valoare de 5620 de lei!

modelmic

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au confiscat de la începutul anului 2019 peste 11.000 de țigarete, în valoare de 5.620 de lei. Ultima astfel de acțiune a avut loc chiar astăzi, când au fost confiscate 1.000 de țigarete de contrabandă de la un bărbat surprins cu buzunarele căptușite cu pachete de țigări în zona Pieței Agroalimentare Reșița Sud.

Deși la prima vedere părea un bărbat care își petrecea timpul liber cu bicicleta, acesta a fost surprins, pe raza municipiului Reșița, că deținea ilegal țigarete, despre care exista suspiciunea că provin din activităţi de contrabandă.

În urma stabilirii identității și a efectuării controlului corporal, jandarmii cărășeni au ridicat, în vederea confiscării, 50 de pachete cu ţigări, netimbrate, cu care erau ticsite buzunarele interioare ale gecii biciclistului”, explică Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

Întreaga cantitate de țigarete a fost predată organelor abilitate ale statului în vederea continuării cercetărilor.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei