Jandarmul cărășean Marius Săndulescu, recompensat cu emblema de onoare chiar de ministrul Marcel Vela!

vela

Joi, 16 iulie 2020, cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne au fost acordate distincții unor angajați care s-au remarcat, în ultimul an, prin fapte deosebite, acte de eroism sau prin inițierea sau participarea la acțiuni caritabile.

Acțiunile caritabile inițiate sau la care au participat jandarmii cărășeni nu au trecut neobservate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Cu ocazia zilei Ministerului de Interne, plt. adj. Marius Săndulescu, cel care a reușit să concentreze eforturile colegilor, a fost recompensat de către ministrul Ion Marcel Vela, cu emblema de onoare a MAI, pentru implicarea în mai multe campanii umanitare derulate în județul nostru.

Mă onorează distincția acordată cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne, de către domnul ministru Ion Marcel Vela, pentru implicarea în mai multe campanii umanitare derulate în județul nostru. Această emblemă de onoare este însă meritul întregului efectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin”, a declarat plt. adj, Marius Săndulescu.

109987359_2596095427274197_5531015674143668871_n

În total, un număr de 26 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră, precum și cadre de la Inspectoratul General de Aviație și Clubul Sportiv Dinamo au fost felicitați de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, care le-a acordat Emblema de Onoare a MAI.

Sunt mândru că facem parte din această echipă şi vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că, într-o perioadă dificilă, într-o perioadă complicată, MAI a redevenit acea instituţie de elită de care are nevoie România. Gradul de apreciere în rândul românilor, care în prezent s-a dublat faţă de luna noiembrie a anului trecut, este dovada faptului că voi vă faceţi datoria şi că românii apreciază efortul, devotamentul şi sacrificiul vostru.

109770099_1699821290156637_3738323289943246664_o

 

Avem onoarea şi privilegiul să ne onorăm eroii şi, în acelaşi timp, să apreciem camarazii, care de-a lungul activităţilor au demonstrat că fac cinste Ministerului Afacerilor Interne şi României, prin gesturi, prin acţiuni care trec dincolo de a-şi exercita o meserie. (…) Orice viață salvată, orice efort pe care îl faceți este acea scânteie care aprinde lumina speranței, speranța într-o lume mai bună, speranța că împreună putem deveni o națiune respectată și apreciată în întreaga lume.”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, în fața celor prezenți.

poze

 Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Vasile

  Felicitari ! Avand in vedere ca suntem in razboi, chiar isi merita ”recompensele” angajatii din structurile MAI ! Cateva mii de lei in plus la salariu pentru faptul ca si-au facut datoria pentru care , de fapt, erau platiti . Astfel de stiri ar trebuie sa nu fie facute publice pentru ca nu ne arata decat dispretul MAI fata de restul populatiei.

  Raspunde
  1. Leli

   Cred ca ai citit alt articol.Jandarmul a primit o medalie pt meritele deosebite in actiunile umanitare intreprinse. Jandarmul a specificat ca e meritul intregului IJJ. Esti un hater care imediat sare sa improaste orice gest nobil cu mizerie. Am onoarea sa va salut, d-nule plt ad j Sandulescu Marius ! Felicitari tuturor celor care fac asemenea gesturi indiferent de arma

 2. Ion

  Cuvântul ”hater” nu este în dicționar. sper sa nu lucrezi si tu, Leli, in MAI ! este simplul si purul adevar ceea ce spun eu. tu, Leli, continua sa asculti 5gang !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei