Jivan și Chisăliță sar la gâtul lui Popa! Ce le urează edilul?

modelmic

„Primarul Ioan Popa nu are la ora actuală nici un proiect viabil pentru Reșița”, susțin parlamentarii social-democrați de Caraș-Severin, Luminița Jivan și Ionuț Chisăliță. Nu este pentru prima dată când Ionuț Chisăliță aruncă săgeți spre actuala conducere a municipiului de pe Bârzava. De data aceasta însă, senatorul cărășean a fost susținut și de președintele filialei județene a Partidului Social Democrat, deputatul Luminița Jivan, care a afirmat chiar că toate proiectele implementate până în prezent de actuala conducere a Primăriei Reșița ar fi de fapt proiecte lăsate de fosta administrație.

În momentul de față nu există proiecte viabile pentru reșițeni. Nici măcar unul. Tot ce s-a făcut până în momentul de față în Reșița sunt proiecte aduse de guvernarea PSD, nimic altceva. Doar proiecte lăsate de fostul primar în diferite stadii și implementate de către actuala echipă de la Primărie”, a afirmat Luminița Jivan, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Reșița.

La rândul său, senatorul Ionuț Chisăliță a declarat că singura realizare a actualei administrații de la Reșița, ar fi aleea de promenadă și „o balustradă de sute de mii de euro, din plastic”. Chisăliță a afirmat că de trei ani de zile, tot ce face primarul Ioan Popa, este să iasă în presă cu declarații privitoare la viitoare proiecte.

Toate ieșirile mele publice împotriva actualei administrații locale Reșița, cred că nu au fost deplasate. De fiecare dată am adus în atenția opiniei publice unde a greșit primarul, atunci când a mărit impozitele sau când a eliminat contractele celor 600 de cetățeni care aveau grădini”, a adăugat Ionuț Chisăliță.

Contactat de Reper 24, primarul Ioan Popa a reacționat la fel ca în multe alte ocazii în care i s-au adus acuzații sau critici din partea opoziției: a evitat să intre în polemici și le-a urat celor doi social-democrați „să fie sănătoși”.

De menționat însă, că în urmă cu câteva luni, primarul Popa declara că realizările actualei administrații nu se limitează doar la aleea de promenadă, fiind duse la îndeplinire mai multe investiții în școli, drumuri și parcări. În plus, edilul dădea asigurări că va duce la îndeplinire toate proiectele promise, inclusiv reintroducerea tramvaiului în Reșița. De altfel, pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița a fost publicat, în luna aprilie, un clip în care erau trecute în revistă proiectele implementate până la acea oră de actuala administrație.

 

 

Karina TINCUL

Stiri similare

8 Comentarii

 1. zero

  „o balustradă de sute de mii de euro”

  Da. Aşa este. O “afacere” cu balustrade de cam 500.000 de euro prin “omul lui” din Lugoj. Jaf public organizat.
  Să dau nume şi adrese?

  Raspunde
 2. Petru

  Din cauza aglomerației de pe autostrăzi, ca urmare a creșterii economice, aleșii județului se caută în “puțul gândirii “. Nu de alta da la activitate in parlament sunt campionii tăcerii – cel putin doamna e ninja, invizibilă, incolora, inodora si insipida… ca apa sfințită.

  Raspunde
 3. Mihai Viteazu

  Unde locuieste alogena bolsevica sarbeasca antiromanca Jivan, si scursura PSD-ista de halloween Chisalita de rahat?
  Noi patriitii romani dorim sa stim adresele acestor primate cimpanzeice care lupta atat de josnic si marsav impotriva rasei umane, cum fac ei neincetat din 1300 BC incoace.

  Raspunde
 4. Aurică

  Fostul edil a atras multe fonduri în oraș, de aceea sunt străzile pustii. Rușine tuturor celor care au fost la guvernare de 30 încoace. Au sărăcit si distrus țara! Iar noi, oamenii de rând, răbdăm, nu avem ce să alegem. Poate ne mai dezmeticesc cei tineri, ăștia nu mai înghit ” gogoși”.

  Raspunde
 5. Opinia Publica

  Acum sa spargem putin problema in 4. Dincolo de faptul ca inainte nu se vedea nimic si acum orasul incepe incet sa prinda o alta fata, atat pentru localnici cat si pt vizitatori, ce inseamana proiecte incepute anterior? Luati in calcul toate studiile de fezabilitate platite anterior de Stepanescu? Cam asta a facut marele primar PSD-ist. Mergand pe logica asta aveti perfecta dreptate omul ala a inceput multe. Problema a stat la finalizare…nu a terminat mai nimic.

  Raspunde
  1. zero

   Ba da.
   Subalternii “tehnici” locali i-au adus şi tramvaiul în faza terminală. Şi l-au “terminat” (aproape) şi pe el însuşi.
   Cum poţi să zici nu au terminat nimic?
   Banii (tăiţeii) se fac(k) prin “investiţii” şi colaborări interne (“internaţional-liberale”).
   Şi mai ales prin jefuirea propriilor cetăţeni cu + 50%. Minimum.
   Nu?
   Ceea ce primarul PSD, de bun simţ, nu a facut.
   Aşa că ăştia (actuali) i-au pregătit-o şi … i-au făcut-o.
   Dar şi vouă.

 6. Opinia Publica

  Ai perfecta dreptate, primarul tau PSD nu a furat cetatenii. Pana una alta e la POPA SAPCA din greseala probabil. Singurul primar condamnat…e si singurul primar PSD-ist. Ciudata coincidenta!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei