Județul Caraș-Severin, din nou sub cod galben de vreme rea! Meteorologii anunță ninsori și viscol

modelmic

 

Meteorologii au emis două atenționări cod galben de vreme rea ce vizează județul Caraș-Severin.

Primul dintre ele este valabil de până în această după-amiază, la ora 16:00 și vizează zonele: Reșița, Caransebeș, Moldova Nouă, Oravița, Oțelu Roșu, Anina, Zăvoi, Turnu Ruieni, Bozovici, Slatina-Timiș, Pojejena, Carașova, Bucoșnița, Obreja, Armeniș, Lupac, Băuțar, Constantin Daicoviciu, Păltiniș, Sichevița, Rusca Montană, Răcășdia, Buchin, Grădinari, Sasca Montană, Dognecea, Dalboșeț, Târnova, Coronini, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Glimboca, Gârnic, Bolvașnița, Șopotu Nou, Copăcele, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Marga, Ciuchici, Ezeriș, Brebu, Ciudanovița, Văliug, Goruia, Brebu Nou. Aici, meteorologii se așteaptă la ninsoare viscolită și intensificări ale vântului cu viteze, în general de 55…70 km/h.

Cea de-a doua avertizare este valabilă până miercuri la ora 10:00 și vizează județele: Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Argeș.

8b5e555ef61f86d11c

În Munții Banatului și în cea mai mare parte a Carpaților Meridionali va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări în special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80…90 km/h, zăpada fiind spulberată și troienită, condiții în care vizibilitatea va scădea semnificativ.

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea și în cea mai mare parte a județelor Argeș și Caraș-Severin va ninge local însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent”, informează meteorologii.

 

Diana RADU

 

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei