Județul Caraș-Severin, sub două coduri meteo de vreme rea

modelmic

Vremea se menține instabilă în Banatul de Munte. Două avertizări meteo de vreme rea care vizează și județul Caraș-Severin, au fost emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Până marți, la ora 03:00, județul Caraș-Severin se află sub cod portocaliu, meteorologii anunțând averse ce pot aduce cantități de apă însemnate și intensificări puternice ale vântului.

În după-amiaza zilei de luni (15 iunie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (15/16 iunie), în Oltenia, Banat, Crișana și local în Transilvania și Muntenia vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 70…80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină”, informează ANM.

Jmhhc2g9MDVhMzY0OTk4ZTZiYWNhMzRkZDEzN2YxNDhlMDJjMjU=.thumb

De mâine, de la ora 10:00, județul Caraș-Severin intră sub cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Conform meteorologilor, până joi, 18 iunie, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

 

aD1mYWYwNjliYzM0ODhjMDU3YmU3MjJkOWZhYTY3MzUwZg==.thumb

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei