În orașul Anina, organizația PRO România a trecut la PSD!

 

modelmic

În plină campanie pentru alegerile europarlamentare, secretarul general al PRO România, Ion Mocioalcă, pierde controlul pe una din cele mai puternice organizații din județ, care număra peste 200 de adepți! O noua dezertare din PRO România s-a produs în orașul Anina, acolo unde președintele organizației locale PRO România, Mircea Crișan și membri acestei organizații au decis susținerea în bloc a candidatului PSD la alegerile europarlamentare, Luminița Jivan.

Pentru Crișan, momentul reprezintă o revenire în partidul condus de Liviu Dragnea și are o strânsă legătură cu faptul că noul lider al organizației județene este Luminița Jivan.

Mircea Crișan a părăsit PSD ca urmare a unor animozități din trecut, în perioada în care social-democrația îl avea în Caraș Severin ca șef pe Ion Mocioalcă. Despre decizia pe care a luat-o, Mircea Crișan a motivat: “am conlucrat cu doamna Jivan și în trecut, la alegerile parlamentare din 2016, atunci când PSD a obținut un scor istoric la Anina.

60614383_685183325251167_3164901283765157888_n

Cred în proiectele pe care le are, în modul în care se preocupă de dezvoltarea județului Caraș-Severin, pentru că am văzut cu ochiul liber cum a rezolvat punctual problemele cu care se confruntă unitățile administrativ teritoriale din această zonă.

Sunt sigur că am făcut o alegere bună, fiind alături de PSD și astfel de candidata Luminița Jivan, un deputat care a demonstrat, după foarte mulți ani de zile, că se poate mai bine pentru județul nostru”.

Diana RADU

 

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Pingback: Întrega organizație PRO România din orașul Anina a trecut la PSD! – STIRILE TRANSILVANIEI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei