La Anina se dansează în această vară pe ritmuri de hip-hop!

modelmic

Tinerii din Anina au ocazia să își petreacă aceste zile într-un mod cu totul inedit, participând la o tabără de dans, organizată de Primăria Anina, Clubul Sport Star Anina și Asociația „Il Giocattolo”.

Tabăra este în plină desfășurare, iar la cursurile de dans care se desfășoară în sala de sport de pe strada Bucegi, participă zilnic zeci de persoane de toate vârstele, în special tineri și adolescenți. Nu lipsesc însă nici micuții de 4-5 ani, însoțiți de bunicii lor, care nu au ratat ocazia de a dansa alături de nepoți, chiar dacă este vorba de ritmuri care nu erau la modă în tinerețea lor.

Coodonatorul acestei adevărate școli de dans estivale este tânărul Mohamed Irksousi, de la White Step Dance School din Timișoara, care a adus cu el din capitala Banatului mai mulți tineri dansatori care îi inițiază pe cei interesați în tainele dansului stradal pe ritmuri de hip hop.

Cursurile de dans continuă la Anina până la începutul săptămânii viitoare.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei