La Bocșa, copiii din MFA au o grădiniță modernă într-o clădire nouă, afirmă Eugen Cismăneanțu

bocsa
După 30 de ani de activitate a Grădiniței PN 6 într-un apartament, ne mutăm într-o clădire nouă și modernă“ – afirmă primarul în exercițiu al orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu!
aa
Dragi bocşeni, am făcut ultimele pregătiri la noua Grădiniță din cartierul Nufărul (MFA), astfel, preșcolarii pot începe noul an în condiții decente. Noua grădiniță are un număr de 60 de locuri, iar valoarea investiției este de 2 milioane de lei. După cum bine știți, Grădinița PN 6 din acest cartier, nu era o unitate de învățământ conformă, fiind într-un apartament de bloc, unde copiii nu aveau spațiul necesar pentru desfășurarea activităților.
aaa
La fel cum am făcut și până acum, depunem toate eforturile pentru a susține învățământul de calitate. În fiecare an școlile și grădinițele sunt susținute din bugetul local pentru a oferi cele mai bune condiții de studiu copiilor, care sunt viitorul orașului nostru”, le transmite locuitorilor din Bocșa, primarul Eugen Cismăneanțu.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei