La doar 14 ani a tâlhărit o bătrână într-un cimitir!

talhar

Un minor de doar 14 ani a lovit o bătrână pentru a-i fura lănțișorul. Acesta a fost identificat și reținut de polițiști pentru săvârșirea unei tâlhării.

În data de 28 iunie a.c., Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată despre faptul că în acea dimineață o femeie în vârstă de 71, din localitate, care se afla la cimitir, a fost lovită de o persoană necunoscută care a încercat să-i sustragă un lănțișor purtat la gât.

În urma cercetărilor, polițiștii de investigații criminale au identificat autorul, un minor de 14 ani, din Reșița. În data de 02 iulie acesta a fost reținut de polițiști.

În urma probatoriului administrat de polițiști, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a sesizat instanța de judecată, în ziua de 03 iulie fiind dispusă măsura arestului preventiv.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Banateanul

    Asa am ajuns in aceasta Tara si Judet sa nu mai iasa lumea din casa de frica , Politia sa se puna pe bataie si arestari ca altfel nu mai iesim din casa de frica acestor infractori . Spor la treaba Politiei Romane.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei