UPDATE: La doar 4 ani, Sebi a dispărut din ochii părinților și a fost găsit mort! Drama unei familii din Caraș-Severin!

copil mort

UPDATE: Polițiștii au fost informați de dispariția micuțului la ora 19:45, printr-un apel la 112, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

În data de 28.03.2019, ora 19:45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, din localitatea Slatina Timiș, că fiul său, în vârstă de 4 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Polițiștii s-au mobilizat de urgență, aproximativ 55 de polițiști au fost alertați și s-au deplasat în zonă. A fost cerut sprijinul Jandarmeriei, Poliției de Frontieră și Pompierilor.

Din păcate, în jurul orei 21:30, copilul a fost găsit decedat în apropierea locuinței, înecat într-un canal.

În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc decesul”, explică Nicorici.

………………………………………………..

O familie este sfâșiată de durere în localitatea Slatina Timiș după ce copilul lor, care a dispărut preț de câteva momente de sub privirile părinților, a fost găsit mort câteva ore mai târziu. Micuțul în vârstă de 4 ani a dispărut de la domiciliu în jurul orei 16:00 iar părinții și rudele acestuia au dat alarma la scurt timp după ce au sesizat că minorul nu răspundea la chemarea și mai apoi strigătele disperate ale acestora.

Seara târziu, după ce împrejurimile casei au fost răscolite de pompieri, polițiști și voluntari, micuțul Sebastian a fost găsit fără suflare, cel mai probabil înecat într-o baltă aflată la mică distanță de domiciliul unde acesta locuia cu familia.

Cine ar fi trebuit să îl supravegheze îndeaproape și cum a ajuns să moară acest copil? – sunt întrebări la care polițiștii Serviciului Criminalistic de la IPJ Caraș-Severin ne vor oferi, cel mai probabil, răspunsuri și detalii în zilele ce vor urma.

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Popescu

    Serviciul criminalistic Nu face anchete.Confundați Serviciul criminalistic cu Serviciul de investigații criminale. Primii acordă sprijin tehnic de specialiatate tuturor structurilor de poliție care fac anchete penale.Criminaliștii nu au dosare penale în lucru. Vă poate explica și dl Nica pentru a informa corect opinia publică

    Raspunde
  2. Pingback: Băieţel de 4 ani, găsit mort într-un lac din Caraş Severin. Sebi dispăruse cu câteva ore înainte de sub ochii părinţilor - Stirile tale

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei