La IPJ Caraș-Severin „au început să muncească”, este de părere prefectul Cristian Gâfu

modelmic

Prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, se declară mulțumit de activitatea desfășurată de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, sub conducerea inspectorului șef  Cristian Goian. La IPJ „au început să muncească”, a comentat astăzi reprezentantul Guvernului în teritoriu, acesta neavând decât cuvinte de laudă la adresa comisarului-șef Goian, care a preluat conducerea Inspectoratului cărășean în luna februarie a acestui an.

Prefectul Cristian Gâfu a declarat că nu este îngrijorat de o posibilă creștere a infracționalității în județul Caraș-Severin, făcând referire la cazurile care au intrat în ultima perioadă în atenția opiniei publice, printre care perchezițiile derulate marți la Reșița sau conflictul de săptămâna aceasta, care s-a soldat cu decesul unui bărbat de 32 de ani.

„Mă așteptam sincer, având în vedere numărul mare al persoanelor care au venit în țară din luna februarie până în prezent, ca gradul de infracționalitate să fie mai mare. Eu, gradul de creștere a infracționalității îl văd altfel – ca un rezultat al muncii noii conduceri a Inspectoratului Județean de Poliție, care începe să dea roade. În fiecare zi mă întâlnesc sau vorbesc cu dl Goian și îmi spune că are diverse activități.

Am fost la bilanțul Poliției Județene la începutul anului, imediat după ce am preluat mandatul de prefect, şi gradul de încredere a populației în această instituție era foarte mic. La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin s-a schimbat conducerea, au început să muncească, iar cazurile au început să fie descoperite, ca să spunem lucrurilor pe nume. Domnul Goian este un tip activ”, a precizat prefectul Cristian Gâfu.

Comisarul-șef Cristian Goian a fost numit la conducerea IPJ Caraș-Severin în luna februarie, în locul comisarului Florin Turnagiu, care fusese detașat din Timiș în Caraș-Severin, pentru a conducere Inspectoratul în locul lui Viorel Avram.

 

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  „… sincer … La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin s-a schimbat conducerea, au început să muncească”, a precizat prefectul Cristian Gâfu.

  Tot … sincer, ce produc prin “muncă” şi cui (se) vând miliţienii? :)

  Raspunde
 2. radio sant

  Ce concluzie infantila,!?creste infractionalitatea ca vine diaspora,?ca si cum Romania a exportat toti hoti, si am trait ca in eden,Nu vrea dnul prefect sa publice si date statistice comparative ca sa si sustina concluziile ??? Cred ca este slab informat,se vind gogosi fata de realitate ca si lui Vela, iar toate concluziile sunt politice cum sunt si numirile.Pacat ca politia se mentine inregimentata politic,cum afirma Gifu,insp.sef da ora exacta zilnic la el .
  Oare deconcentatele vor fi vreodata independente???
  RUSINE NATIONALA CU ASTFEL DE CONDUCERI

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei