La ISJ Caraș-Severin bate vântul schimbării! Inspectori și directori de școli își pierd funcțiile!

 

isj1

Printr-o hotărâre emisă de către Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, o serie de inspectori și directori de școli din județ au fost schimbați din funcții.

Inspectorul  școlar pentru limba română cu atribuții prin fișa postului pentru limba latină, Adriana Dudaș -Vasile, va fi înlocuită începând cu 10.02.2020  cu profesorul Ariana Covaci, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcții, dar nu mai târziu de 31.08.2020.

Profesorul Ion Lucian Miclău, inspector școlar pentru istorie cu atribuții prin fișa postului pentru geografie și discipline socio-umane, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, va fi înlocuit începând cu data de 01.02.2020 cu profesorul Marinela Răduță.

Ion Moatăr, inspector școlar pentru educație permanentă și activități extrașcolare + educație fizică și sport, din cadrul Inspectoratului $colar Județean Caraș-Severin, va fi și el înlocuit din funcție, locul fiind preluat de profesorul Robert Nosal, care va ocupa funcția de inspector prin detașare în interesul învățământului începând cu 10.02.2020, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcții.

Silvia Nicolaescu va ocupa funcția de director la Colegiul Național “Diaconovici – Tietz” Reșița, în locul Simonei Curescu, a cărei detașare în interesul învățământului pe funcția de director la acest liceu încetează în 10 februarie.

Un alt director schimbat din funcție este cel al $colii Gimnaziale „Romul Ladea” din Oravița, Lepa Marțian, conducerea fiind preluată de Radu Bompa.

Și în câteva comune din județ au avut loc schimbări la conducerea instituțiilor de învățământ, printre școlile care vor avea directori noi numărându-se cea din Dognecea, Zorlențu Mare, Poiana, precum și Cărbunari.

 

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “o serie de inspectori și directori de școli din județ au fost schimbați din funcții.”

  Avem o ţară serioasă şi stabilă, învăţământ, guvern, etc.
  În sensul celor “plecaţi de acasă”.
  Sau de la ţară :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei