La Moldova Nouă, deputatul Luminița Jivan a primit votul de încredere pentru preluarea organizației PSD Caraș-Severin!

LJ vot de incredere

O altă reuniune de lucru și dialog comun, în situația tensionată pe care o traveresează organizația PSD Caraș-Severin, s-a desfășurat la malul Dunării, în imediata apropiere a orașului Moldova Nouă.  O parte consistentă a organizației PSD Caraș-Severin, s-a întâlnit pentru a discuta mai multe puncte de interes politic, întâlnirea fiind condusă de deputatul Luminița Jivan.

Așadar, dacă a fost Jivan, după o logică firească dată de evenimentele și declarațiile din ultimele săptămâni, e clar că nu a fost prezent președintele în exercițiu al organizației social democrate cărășene, Ion Mocioalcă. În schimb, conform declarației parlamentarului Jivan, au ținut să fie prezenți la întâlnirea din Clisura Dunării, 30 de primari și mai mulți președinți de organizații locale din Caraș-Severin, nelipsit fiind și de această dată  Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița, care a dat consistență evenimentului.

Cel mai important punct al atins al întâlnirii l-a constituit votul de încredere primit de deputatul Luminița Jivan din partea celor prezenți, pentru preluarea organizației, în situația în care actualul președinte nu ar mai îndeplini rolul de lider județean al PSD.

Cei prezenți au cerut asigurări legate de modul în care va funcționa relația dintre primari și noua conducere a organizației județene, dorită fiind o mai bună comunicare între cei din teritoriu și liderii social democrați.

Totodată, primarii și președinții reuniți la Moldova Nouă ieri, au făcut din nou apel la unitate în cadrul organizației, la continuarea proiectelor aflate în derulare și dorința rostită ca la nivel național programul de guvernare PSD-ALDE să își urmeze cursul firesc.

psd la M9

LJ la M9

Sergiu TABAN

 

 

 

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Ionescu

  La aceasta intalnire au fost prezenti Primarii care au caracter si cei care nu se mai lasa pacaliti de Milonarul si arogantul Mocioalca cel care sa inconjurat doar de pupincuristi , trebuie sa plece pentru ca dus organizatia asta in fundul Romaniei ajunge gata , nu inteleg daca ai ales gresit , sa mergi cu Pucisti de ce nu pleci ?

  Raspunde
 2. Degetel cel orb

  Danut Cel mic si orb care scrie in al sau express doar niste imbarligaturi el find mic si nu vede ca in tabara lui Mocioalca nu mai sunt decat 8 Primarii ,el poate numara si femeile de servici, scaunele de pe la Restaurante , ospatarii de la casa cu Tei de prin parcare . E greu sa nu ai caracater sa te vinzi ,sa scri dupa dictare,Danut ? Stai linistit Danut cel mic ca exista viata si dupa Mocioalca.

  Raspunde
  1. neluresiteanu

   ”O altă reuniune de lucru și dialog comun” dar cu aceiași actori diletanți în distribuție. Se pare că Sergio von reper nu a prea fost la școală când trebuia să învețe să numere până la 30, că altfel ar vedea ”că cam” sunt aceiași primari de săptămâna trecută. E drept, cei care erau de ”umplutură” s-au schimbat, pentru că s-a schimbat decorul. Nu mai ”pune botul” măi Sergio la tot ce spune Luminița întunecată (la minte) pentru că dacă numeri persoanele din foto sunt tot cam 25, câte au fost și vineri la întâlnirea cea de taină, organizată sub ”bagheta” junelui prim, Costelo von Oravița. Lipsește, se pare, celălalt ”amorez” Ionel von Picolo.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei