La Moldova Nouă începe de astăzi a 3-a ediție a International Film Festival

z

La sfârșitul acestei săptămâni, Moldova Nouă serbează Zilele Orașului, o manifestare ce atrăgea în alți ani formații, interpreți, vizitatori. Din cauza pandemiei, aceste acțiuni au fost anulate în acest an. Nu toate, pentru că mai există manifestări culturale ce se pot desfășura și în aceste condiții.

Edilul orașului, Adi Torma, a anunțat locuitorii din M-9, cum le place multora să spună, că de astăzi, timp de o săptămână, pe faleza Dunării se va desfășura cea de-a treia ediție a International Film Festival:

Proiecția filmelor va începe zilnic la ora 21 și 21 de minute. Pentru a respecta distanțarea socială vom amplasa 100 de scaune și va rog să respectați instrucțiunile echipei de organizare. Felicitări Dorin Tismănariu pentru organizarea acestui eveniment și mulțumesc și voluntarilor din cadrul Casei de Cultură Moldova Nouă pentru implicarea în organizarea celor doua ediții precedente și cea care stă să înceapă.

Va invit cu drag pe cei care locuiți în Moldova Noua și cei care vizitați minunata Clisură a Dunării să vă bucurați de o seară de film pe malul Dunării“.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei