La muzeul din Caransebeș vine primăvara, la început de toamnă!

modelmic

 

Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş, în colaborare cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin, organizează miercuri, 30 septembrie, începând cu ora 18, vernisajul expoziției de pictură intitulată „Primăveri”, semnată de Felicia Trales Carlos.

Autoarea lucrărilor a studiat pictura la Școala Populară de Artă din Reșița. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Reșița, din anul 1999, membră a ,,Artistes Peintres Independants Ariegeois” – Franța, din anul 2000 și membră a ,,Landscape Artists International” din SUA, din anul 2007. Artista s-a născut în Biniș, județul Caraș-Severin, însă din 2002 s-a stabilit în Portugalia. Are lucrări în colecții private și organisme oficiale din mai multe țări ale Europei, precum şi din SUA, Canada, Noua Zeelandă și Emiratele Arabe.

Piesele expuse surprind peisaje din natură, emanând un impact emoțional deosebit. Gama culorilor abordate este bogată, reușind să creeze o atmosferă de veselie și relaxare. Scopul acestei acțiuni este promovarea picturii românești contemporane și consolidarea legăturii dintre artist și public.

Expoziţia găzduită de sala de la etajul muzeului va rămâne deschisă până în data de 31 decembrie.
Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei