La Oravița, Nicoleta Voica va cânta din suflet pentru mamele orăvițenilor!

modelmic+editorial

„Cânt din suflet pentru mama“ se anunță un spectacol de mare răsunet la Oravița, acolo unde mama va fi elementul central al unui eveniment ce va avea loc la Casa de Cultură din Oravița, la care vor lua parte nume sonore ale folclorului bănățean.

În acompaniamentul orchestrei Casei de Cultură din Oravița, condusă de profesorul Marian Suvergel, pe scenă va urca pentru publicul orăvițean cea mai cunoscută interpretă a Banatului – Nicoleta Voica, alături fiindu-i colegii Geta Arghiuș, Monalisa Șufan, Gabi Stanciu, Vasilica Radu, Lorena Nica, Cătălin Badea, Răzvan Timiș, Ionuț Andrieș, Gheorghe Berinde și Ionuț Oprea, după cum ne-a transmis Sorin Chișărău, directorul Casei de Cultură de la Oravița.

Nu vor lipsi la momentul celebrării zilei dedicate mamei nici dansatorii Ansamblului Hora Carașului, într-o coregrafie asigurată de Viorica Chișărău, iar prezentarea evenimentului va fi asigurată de Luminița Istodor, o olteancă frumoasă care a prins la bănățeni. Un spectacol omagiu adus celei mai dragi și scumpe ființe din Univers, fără de care noi nu am fi existat, la care sunt invitați să participe toți cei care iubesc folclorul bănățean și își prețuiesc Mama.

Manifestarea care va începe luni, 7 martie, de la ora 17:00, la Casa de Cultură din Oravița, beneficiază de întregul suport al Primăriei orașului Oravița și al Consiliului Local Oravița, parteneri media ai evenimentului fiind Radio Timișoara și Reper 24.

Sergiu TABAN

Stiri similare

1 Comentariu

  1. P

    Tati, Ziua Mamei este în 1 Mai (anul ăsta). La anul și la mulți ani, în prima dumincă din mai. Ziua Tatălui, în a doua. Ca să fii informat.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei