La Oravița nu se mai semnează nicio recepție fără acordul cetățenilor!

modelmic-Recovered

 

Dezastrele cauzate de firmele subcontractate de Aquacaraș și Hidroconstrucția se resimt intens și la Oravița. Cu șantiere deschise în tot orașul, și străzi care nu au apă de câteva luni bune, autoritățile locale orăvițene au ajuns la capătul răbdărilor.

 

Reprezentanții uneia dintre firmele de construcții care se ocupă de lucrările de apă și canal au fost prezenți la finalul verii la Oravița, dar nu au părut impresionați nici de modul haotic în care se realizează lucrările, nici de faptul că locuitorii anumitor zone nu au apă la robinete.

În aceste condiții, autoritățile locale au decis să nu mai semneze nicio recepție fără consultarea în prealabil a cetățenilor care locuiesc în zonele vizate de lucrările celor de la Aquacaraș.

„Cei de la Aquacaraș au obligația de a aduce carosabilul la starea inițială, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Eu îi asigur pe cetățenii orașului că nu voi mai semna nicio recepție pentru firma de construcții până nu facem un proces verbal pe care să îl semneze toți cetățenii, pentru că dacă ei sunt mulțumiți de cum se lucrează și de starea carosabilului, atunci și eu sunt mulțumit”, explică Dumitru Ursu, primarul Oraviței.

Până în momentul de față autoritățile orăvițene, ca de altfel mai toate autoritățile locale vătămate de firmele ce gestionează lucrările de apă și canal, au făcut nenumărate sesizări spre Prefectura, Consiliul Județean, Inspectoratul în Construcții, sau Poliție și Procuratură, fără a primi însă ajutor pentru găsirea unei soluții.

„Îmi pare rău de disconfortul creat de cei de la Aquacaraș, locuitorii de pe Valea Aurului încă nu au apă, nicio măcar noi nu avem apă la Primărie. Noi am făcut până acum o grămadă de demersuri în speranța că se rezolvă ceva. Am înștiințat Prefectura, Consiliul Județean, Inspectoratul în Construcții, am făcut plângeri către Poliție, Procuratură, le-am dat inclusiv amenzi”, a mai adăugat edilul-șef.

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Muncim! | Ion Mocioalca

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei