La Ramna, un șofer beat a aflat răspunsul la întrebarea: ce e mai tare, prunul sau nucul?

modelmic

Comedii de-ale cu spaimă, vorba unui creator în grai bănățean, s-au produs în preajma zilei Sfântul Ioan Botezătorul, în comuna Ramna.

Un cetățean din Maramureș care lucrează în localitatea cărășană amintită, s-a urcat băut la volanul unui autoturism Ford Ka și, cel mai probabil, a confundat pedala de frână cu cea de accelerație, reușind performanța de a ieși violent de pe trasa drumului principal doborând, unul după altul, nu mai puținj de trei pruni. Cetățeanul Nuțu Mihali, despre al cărui prenume nu știm dacă vine de la Ionuț, nu a reușit să redreseze autoturismul nici după cei trei pomi doborâți, placajul în stil rugby venind din partea unui nuc în care „tăbărâtul“ șofer s-a oprit, la fel ca mașina din dotare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157689187719042″]

Conducătorul auto s-a ales cu o contuzie la cap, conform zicalei „capul face, capul trage“ dar din imagini puteți observa că autoturismul a suferit avarii importante, lonjeronul, radiatorul și o serie de elemente de caroserie dândus-și obștescul sfârșit la întâlnirea violentă cu nucul de Ramna.

Nuțu, ucigașul de pruni de la Ramna, a fost transportat cu o ambulanță la spital iar polițiștii s-au asigurat că maramureșanul nu va mai combina, cel puțin pentru o perioadă, alcoolul cu volanul, în cazul acestuia pomii din localitatea primarului Magda Ciurea fiind supuși unui risc nemeritat.

 

Sergiu TABAN

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei