La Reșița continuă curățenia! Bunurile abandonate pe domeniul public, în vizorul Poliției Locale!

modelmic

În municipiul Reșița continuă acțiunea de curățare a domeniului public. După ce săptămâna trecută s-a început ridicarea mașinilor fără stăpân, acum s-a trecut la îndepărtarea altor bunuri abandonate, de multe ori inestetice și care obstrucționează circulația.

Pentru început a fost luată în vizor o rampă metalică abandonată pe strada Turturelelor:

În data de 17.01.2018 poliţiştii locali din cadrul Biroului Inspecţie şi Control al Direcţiei Poliţia Locală Reşiţa, s-au deplasat pe str. Turturelelor nr. 27 din municipiul Reşiţa pentru a lua măsuri în ceea ce priveşte ridicarea unei rampe metalice abandonată pe domeniul public.

Astfel, potrivit prevederilor H.C.L. nr 224/2017 privind stabilirea metodologiei de ridicare, depozitare şi valorificare a unor bunuri abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Reşiţa, agenții de poliţie locală împreună cu reprezentanții Direcţiei de Întreţinere şi Repararea Patrimoniului Reşiţa au procedat la ridicarea, transportarea şi depozitarea rampei în locul special amenajat”, explică directorul Poliției Locale Reșița, Alexandru Ciati.

Săptămâna trecută, patru mașini abandonate într-o parcare din zona centrală a Reșiței au fost ridicate de reprezentanții serviciului public Direcția de Întreținere și Reparație a Patrimoniului Consiliului Local Reșița și ai Poliției Locale.

 

vlcsnap-2018-01-22-08h39m05s682 vlcsnap-2018-01-22-08h45m46s661

Citește și Primăria Reșița a dat startul curățeniei! A început ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei