La salonul Diva B&G din Caransebeș, un aparat unic în România pentru slăbire și celulită!

modelmic

Cosmeticianul Geta Românu, sufletul salonului Diva B&G din Caransebeș, a reușit o nouă achiziție de senzație în domeniul cosmeticii în care performează și aduce satisfacții depline doamnelor și domnișoarelor care îi calcă pragul. Este vorba de un aparat unic în România, de care reprezentantele sexului frumos se vor declara cu adevărat mulțumite.

V8C1 este un aparat non invaziv, unic în țară, ideal pentru slăbire circumferențială și de tratare a zonelor de celulită cu rezultate vizibile chiar după prima ședință! Este dotat cu 4 capete de tratament, se poate lucra pe spate, abdomen, fese, brațe, picioare, față, gât, decolteu și în jurul ochilor. V8C1 este singurul aparat cu care se poate lucra pe pleoapa superioară!

 

Dar ce poate face mai exact pentru doamne și domnișoare aparatul V8C1?

 Aparatul combină 4 proceduri de remodelare simultan, extrem de eficiente și anume radiofrecvența, infraroșii, masaj cu role și vacuum, plus cavitația.

Radiofrecvența Bi-polara (RF) are rolul de a încălzi țesutul până la 15 mm adâncime, favorizand eliminarea lichidelor,toxinelor, îmbunătățirea sistemului celular și stimularea sintezei de colagen. Lumina infraroșu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime actionand direct pe celulele de grasime. Masajul cu role mecanice presupune folosirea rolelor concomitent cu vacuumul pulsat lejer. Vacuumul care are rolul de a disloca nodulii celulitici ce provoacă inestetica celulită, stimulând drenajul limfatic, o îmbunătățire a circulației sangvine, o mai bună oxigenare, reducand volumul țesutului adipos. Combinația între lumina infraroșie (IR) și energia RF încălzește foarte precis țesuturilepidermei și hipodermei în zona de tratament, producând o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, provocând o stimulare a fibrelor de colagen și elastină, precum și sintetizarea unor noi fibre de colagen. Aceasta reacție stimulează o retracție optimă și o remodelare a pielii. Încălzirea precisă asigură un tratament sigur, eficient și rapid, care nu necesită perioadă de recuperare post-tratament. Vacuumul și rolele speciale, destinate masajului mecanic, netezesc pielea pentru a facilita transmiterea sigura și eficientă a energiei termice.

 

modelmic

 

Rezultatul imediat constă în îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic, micșorarea efectiva a celulelor adipoase și implicit reducerea stratului de grasime. 5. Cavitatia ce se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot conținutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Rezultate: reducerea laxității pielii fără intervenție chirurgicală; tonifiere intensă; eliminarea celulitei; îmbunătățirea texturii pielii -scaderea in circumferință. După tratamentul V8C1, zona tratată devine mult mai fermă și întinsă, eliminându-se neplăcutul aspect de „piele lăsată“ precum și de coajă de portocală.

 

Oxigenul hiperbaric sau răspunsul la tinerețea fără bătrânețe a Madonnei!

Tot la Salonul Diva B&G din Caransebeș puteți beneficia de efectele pozitive ale oxigenului hiperbaric, un adevărat elixir modern al frumuseţii! Cunoscut ca tratamentul facial preferat al Madonnei şi al multor alte vedete de la Hollywood, oxigenul hiperbaric este un sistem inovativ de reîntinerire a pielii. Fără ace, fără riscuri şi fără efecte secundare! Oxigenul hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: vitaminele A, C, E, acid hialuronic, antioxidanţi, colagen sau tonifiante faciale adaptate nevoilor fiecărui ten printr-un aparat dotat cu un generator ce are rolul de a transforma oxigenul din are de puritate16%-18% in ohigen de o puritate 98% hiperbarandu-l. Substanţele hrănitoare sunt difuzate, cu o anumită presiune, pe piele şi împinse în adâncimea dermului, printr-un flux continuu de oxigen. Procedura stimulează funcţiile vitale ale pielii.

Tratamentele cu oxigen hiperbaric se personalizează în funcţie de nevoile tenului: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor şi a liniilor de expresie, regenerare şi revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting. De asemenea, această metodă calmează tenul şi redă pielii o senzaţie reconfortantă. De aceea, tratamentul facial cu oxigen hiperbaric ajută la vindecarea sau echilibrarea tenului după efectiarea unor proceduri mai invazive, precum peeling-ul chimic, fotoregenerarea, epilarea cu laser, tatuajele sau makeup-ul permanent.

Rezultatele obținute cu Oxigen Hiperbaric sunt: ștergerea ridurilor și decrisparea trăsăturilor, efect de lifting facial; redefinirea ovalului feței; reducerea cicatricilor superficiale și uniformizarea aspectul tenului; eliminarea acneei ; redarea luminozității și tonicitatea tenului; reducerea dramatică a petelor de pigment; atenuarea vergeturilor. Mai mult decât atât, asigură suplețe și un aspect tineresc feței; elimină Cuperoza este eliminata și pungile de sub ochi.

modelmic

Salonul Diva B&G din Caransebeș așteaptă zilnic doamnele pentru programări la numărul de telefon 0724850733! Alături de Geta Românu, la salon veți fi tratate cu multă grijă și de „moașa“ Chita Codoșpan, o demnă și mândră reprezentantă de pe Valea Ruscăi, a cărei simplă prezență, ridică moralul și ale cărei mâini indică un profesionalism desăvârșit.  Vom reveni la Caransebeș, la Salon Diva B&G pentru că ne-am simțit întotdeauna ca într-o oază de liniște și relaxare.

 

Sergiu TABAN

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei