La trei etape de promovare!

modelmic

Echipa reşiţeană îşi măreşte avansul la două puncte faţă de Şoimii Lipova, înainte de meciul direct, finala seriei

Etapa a XXVII-a, din cadrul Seriei a IV-a a Ligii a III-a, a prilejuit confruntarea echipei reşiţene cu CS Ocna Mureş, echipă aflată pe ultimul loc.  Meciul a fost deschis, iar jocul echipei oaspete a arătat că locul ocupat nu este cel meritat. Jucătorii ambelor echipe au depus au efort suplimentar, prestaţia lor fiind afectată de terenul greu, care a rezistat cu brio după vremea din ultimile zile.

Prima repriză a adus ocazii în contul ambelor echipe, cu un mic avantaj pentru echipa rossoneră, dar rezultatul a rămas neschimbat.

Cea de-a doua repriză s-a desfăşurat în aceeaşi notă, cu ocazii la ambele porţi, de amintit fiind intervenţia lui Zimmermann la şutul expediat cu boltă, de la marginea carelui de 16 m, de către Gherman, dar şi paradele lui Angeru la şuturile lui Vlădia, Staicu, Babei, Vădrariu sau Ene.Pentru a întări atacul gazdelor, Leo Doană a făcut două schimbări, introducându-i pe Babei (în minutul 62), respectiv Breşneni (în minutul 72, care a intrat uşor accidentat, motiv pentru care nici nu a fost titular). Modificările făcute au dat roade în minutul 75 când, după o fază, de acum clasică: centrare de pe dreapta a lui Vădrariu şireluare cu capul a lui Staicu, în colţul lung al porţii, pe sub portarul Angeru. Oaspeţii nu au renunţat la intenţiile ofensive nici după primirea golului, dar prin joculprestat reşiţenii şi-au menţinut avantajul de pe tabela de marcaj. Finalul jocului a adus şi golul doi al gazdelor, după o acţiune colectivă pe partea stângă, mingea a ajuns la Babei care a centrat la marginea careului mic de unde, după o preluare, Staicu a şutatîn stânga portarului Angeru. Leo Doană a făcut şi celelalte schimbări permise de regulament, Musteţa înlocuindu-l pe Vădrariu, iar Bagherea a intrat în locul lui Staicu.

Formaţia noastră rămâne pe primul loc, cu un avantaj de două puncte în faţa echipei Şoimii Lipova, care nu a reuşit decât o remiză la Cugir.

„A fost un meci frumos! Am întâlnit liderul Seriei a IV-a, o echipă bună care, astăzi, a avut destul de ocazii, dar noi ne-am prezentat destul de bine. Ne-am jucat şansa, am venit să jucăm fotbal. Din păcate, la fotbal se mai fac greşeli de poziţionare, avem şi o echipă tânără, dar asta nu ia din meritele echipei CSM Reşiţa care a jucat un fotbal frumos, şi-a creat o grămadă de ocazii, la fel ca şi noi.” a declarat Mihai Manea, antrenorul echipei din Ocna Mureş.  

„Aş vrea să-l felicit pe fostul meu coleg de la Deva. Felicit şi echipa lui pentru prestaţia pe care a arătat-o astăzi. La noi, am ratat foarte multe ocazii dar, una peste alta, vreau să-mi felicit băieţii pentru că au avut atitudine, dăruire. Atât că în faţa porţii nu mai depinde de nimeni, ci de valoarea individuală a fiecărui jucător. Au lipsit Săulescu, Toma, iar pe Breşneni l-am introdus când mai erau vreo 20 de minute, pentru că a avut o contractură musculară şi nu am vrut să riscăm. Dar văzând că rezutatul este 0 – 0, am riscat şi l-am introdus în teren. Felicit băieţii şi aş vrea, pe această cale, să-i transmitem „La mulţi ani!” domnului primar din partea celor de la secţia de fotbal şi să-i dedicăm această victorie. Mulţumim şi galeriei, reprezentată aici prin Marcel Guşcă.Toate meciurile care urmează sunt dificile. Nu există echipă slabă sau echipă tare, la Liga a III-a valorile sunt destul apropiate, fără a ţine cont de poziţia din clasament. Mergem la Lipova, ca şi până acum, la victorie. Luăm fiecare meci în parte, sperăm să aducem o nouă victorie, precum şi bucurie suporterilor reşiţeni.”a declarat Leo Doană, antrenorul reşiţenilor.  

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Banac (min. 72, Breşneni), Vadasis – Velcotă (min. 62,Babei), Mierlici, Vădrariu (min. 89, Musteţa) – Staicu(min. 90, Bagherea) şi Ene; pe banca de rezerve au luat loc şi Toader, Săndescu, Roşca.

Următorul meci al reşiţeniloreste programat vineri, 10 mai, când se vor deplasa la Pâncota unde vor întâlni principala contracandidată, Şoimii Lipova.

Miruna MIHANCEA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei