În Caransebeș, un pieton a fost la un pas de a fi luat pe capota unui autoturism!

modelmic

Ieri în jurul orei 17, în zona gării din Caransebeș, un pieton neatent, era sa ajungă la spital, norocul acestuia fiind reacția rapidă a șoferului ce l-a observat, după care a claxonat și frânat pentru a evita un posibil impact catastrofal, cauzat de neatenția pietonului angajat într-o trecere ilegală a părții carosabile, în zona nefiind o trecere pentru pietoni.

Camera de bord a autoturismului a surprins un domn ce pare că iese dintre mașinile parcate pe banda 1 de circulatie chiar în clipa în care, cu mâinile în buzunar și probabil abătut de problemele personale, a uitat sa se asigure înainte de a se angaja în traversarea străzii și prin loc nepermis. Sperăm totuși ca pietonul să fi realizat cât de aproape a fost de a fi lovit și că nu va încerca sa traverseze strada într-un mod similar pe viitor!

Nu uitați, înainte de a traversa strada, asigurați-vă în ambele părți și mai ales ca o traversați printr-un loc permis, semnalizat cu indicatoarele si marcajele aferente.

Diana Radu

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei