Lapte, corn și mere, livrate elevilor din Caraș-Severin din prima zi a anului școlar 2019-2020

 modelmic

 

Elevii cărășeni vor avea parte de lapte, corn și mere încă de la începutul anului școlar 2019-2020, informează reprezentanții Consiliului Județean Caraș-Severin. Spre deosebire de alți ani, s-a reușit semnarea contractelor cu firmele care vor livra produsele beneficiarilor „Programului pentru școli al României”. Acestea au fost semnate chiar astăzi de președintele forului județean, Silviu Hurduzeu.

Numărul total al beneficiarilor pentru anul școlar 2019-2020 este de 22.994 elevi, distribuirea produselor urmând a fi făcută pe 4 zone, pentru fiecare produs în parte și acoperă tot județul. Este vorba de zonele: Reșița – Bocșa; Caransebeș – Oțelu Roșu; Moldova Nouă – Oravița și Băile Herculane – Bozovici – Anina.

Produsele vor fi distribuite după un grafic bine stabilit, în funcție de zonă, dar toți beneficiarii programului primesc pentru fiecare zi produse de panificație (80gr), pentru 3 zile pe săptămână lapte UHT (200 ml) și pentru 2 zile mere (minim 100 gr)”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții Consiliului Județean.

Beneficiarii „Programului pentru școli al României” sunt preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat și elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, comparativ cu anul școlar 2018-2019, numărul beneficiarilor a scăzut cu 734.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei