A lăsat-o-n curtea goală! Concubinul a fugit cu mașina și cu 1800 de euro de la Topleț!

Furt la Toplet

Poliția din Caraș-Severin caută un bărbat care ar fi furat suma de 1800 de euro dintr-o casă și autoturismul  dintr-o  curte din localitatea Topleț, fiind reclamat la oamenii legii chiar de către concubina acestuia, cea care a revenit la domiciliu și a descoperit că a fost păgubită!

Bărbatul, trecut de prima tinerețe care s-ar fi certat în prealabil cu concubina este căutat de către polițiștii care fac verificări atât la fața locului, la Topleț, cât și pentru a depista ruta pe care se deplasează  autoturismul condus de acesta.

Autoturismul marca Opel Agila, de culoare albastru, reclamat ca fiind furat de către femeie, este înmatriculat în Caraș-Severin iar concubinul și-ar fi exprimat într-o convorbire telefonică dorința de a ajunge cu mașina la București, acolo unde acesta domiciliază.

Martorii l-ar fi văzut pe bărbat în autoturism gonind pe drumul european E 70, în apropiere de Orșova.

O altă informație pe care ar fi oferit-o femeia din Topleț care a reclamat furtul ar fi aceea că șoferul s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, ceea ce agravează lucrurile și face din acest șofer un pericol public.

Vom reveni cu amănunte.

Sergiu TABAN

Foto Alba 24

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei