Primarul Ciudanoviței se mișcă! Toată comuna este iluminată cu leduri!

leduri

Suma facturii de energie electrică va fi mult diminuată în comuna Ciudanovița. Primarul Constantin Nebunu a realizat acest lucru printr-un proiect care vizează iluminatul stradal pe leduri în Ciudanovița și Ciudanovița Colonie dar și în localitatea aparținătoare  Jitin, lucrare care a fost recepționată.

„Odată cu recepția acestui proiect de modernizare a sistemului de iluminat public stradal vom scădea considerabil factura la energie electrică, iar odată finalizat acest obiectiv, intrăm, practic, în rândul localităților cu un sistem de iluminat modern“, explică primarul comunei Ciudanovița.

Finanțarea acestui proiect implementat la Ciudanovița s-a realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală iar valoarea totală, necesară realizării acestei investiții este de 250.904 lei, cu TVA inclus.

Urmează asfaltarea drumului care leagă Ciudanovița – Goruia!

4,3 km vor fi asfaltați din drumul comunal care leagă Ciudanovița de Goruia! Un moment îndelung așteptat de locuitorii acestor localități, care va deveni realitate. Conform declarațiilor edilului din Ciudanovița, lucrările derulate prin PNDL 2 vor începe cel târziu la jumătatea lunii iulie.

Pentru cetățenii din Ciudanovița, Jitin și Ciudanovița Colonie vor urma și alte suprize plăcute din partea administrației conduse de Constantin Dorian Nebunu! Dar toate la timpul lor…

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei