Leoaice noi în Clubul Lions Onix! Între acestea, soția primarului Reșiței, Carmen Popa și consilierul județean, Elena Meteleaucă!

modelmic

Clubul distinselor doamne cu suflet larg, cele care alcătuiesc clubul Lions Onix Reșița capătă o nouă consistență prin recentele „achiziții“ pe care le-a realizat.

Este vorba de evenimentul de la începutul lunii februarie în urma căruia au fost primite trei noi membre,care luaseră parte, în prealabil, la acțiunile și ședințele clubului.

Este vorba de Carmen Popa, mai cunoscută publicului ca soție a primarului municipiului Reșița, Ioan Popa, de consilierul județean Elena Meteleaucă și de economistul Elena Mateșoane.

„Ceea ce dorim să transmitem este faptul că ne bucurăm pentru cooptarea noilor membre, cele care au ales și și-au manifestat dorința de a deveni membre ale Clubului Lions Onix Reșița și rămânem în continuare unite prin acțiunile pe care le vom realiza în anii ce vor urma, având aceeași dorință cu care ne-am angajat în misiunea noastră, și anume îmbunătăţirea situaţiei persoanelor defavorizate și dezvoltarea continuă a comunităţii“, a declarat dr. Felicia Quint, președinte Lions Club  Zona 2 Vest.

carmen Popa - Felicia Quint
Carmen Popa & Felicia Quint

Carmen Popa (Foto) ne-a transmis că a ales să fie o prezență activă în cadrul Lions Club Onix din Reșița pentru relația de prietenie care o leagă de membrele clubului, încurajările venite din partea acestora, acțiunile de voluntariat realizate până în prezent de „leoaicele“ din Reșița și dorința de a face bine pentru semeni, într-un cadru organizat.

Merită să reamintim că în 2016, Asociația Lions Clubs International a fost declarată cea mai mare organizaţie de voluntari din lume.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157706837915564″]

Sergiu TABAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  „Ceea ce dorim … îmbunătăţirea situaţiei persoanelor defavorizate și dezvoltarea continuă a comunităţii“

  Tăiţelu’ doreşte … îmbunătăţirea situaţiei persoanelor favorizate (de el) şi dezvoltarea continuă a (taxelor impuse) comunităţii.
  Cu lies on.
  Taman invers, nu?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei