Liber la robinete! Apa din Caransebeș, din nou potabilă!

modelmicVeste bună pentru locuitorii municipiului Caransebeș: apa de la robinete este din nou potabilă. După ce timp de două zile caransebeșenii au fost nevoiți să cumpere apă din comerț pentru a se hidrata și a prepara mâncare, de astăzi, apa furnizată de Aquqcaraș poate fi din nou consumată în siguranță.

Societatea S.C. AQUACARAŞ S.A anunţă că începând cu data 23 Iulie 2015, în Municipiul Caransebeş, probele de apă prelevate confirmă că apa furnizată este conformă cu prevederile Legii nr. 458/2002, forma consolidată în 2011, pentru parametrii determinaţi conform secţiunii “ Monitorizare de control” şi poate fi consumată în siguranţă”, informează reprezentanții societății.

Apa din municipiul Caransebeș nu a fost potabilă în ultimele zile, în urma unei creșteri a turbidității apei brute la captările de apă din oraș, ceea ce a provocat depăşirea capacităţilor de tratare instalate.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei